סים בחו"ל וקבלת הודעות SMS (בנקים וכניסה לפורטלים לצורך עבודה)

xfwind

New member
בד"כ כלל לוקחים חבילה של גולן וזה עובד טוב. הפעם מדובר בנסיעה מחוץ לאזורי גולן ונרכוש סים מקומי. איך נדע שאפשר לקבל SMS למספר הישראלי שנכניס לצורך הפעולה? מדובר בקוריאה וטייוואן.
ראיתי אתר שנותן מספר וירטואלי שאפשר להפנות אליו SMS מישראל למספר הישראלי הרגיל ולצפות בו במחשב - SMS 4 FREE.
מישהו מכיר ויכול להמליץ?

תודה

SHERME

Well-known member
בד"כ כלל לוקחים חבילה של גולן וזה עובד טוב. הפעם מדובר בנסיעה מחוץ לאזורי גולן ונרכוש סים מקומי. איך נדע שאפשר לקבל SMS למספר הישראלי שנכניס לצורך הפעולה? מדובר בקוריאה וטייוואן.
ראיתי אתר שנותן מספר וירטואלי שאפשר להפנות אליו SMS מישראל למספר הישראלי הרגיל ולצפות בו במחשב - SMS 4 FREE.
מישהו מכיר ויכול להמליץ?

תודה
יש אפליקציה שמתקינים בטלפון
וכל הודעת SMS שנכנסת למספר הישראלי שלך עובר אוטומטי למייל שאתה מגדיר מראש
דהיינו אתה צריך להשאיר את הסים בטלפון בישראל דלוק וכל SMS אתה קורא לאחר מכן במייל בחו"ל

xfwind

New member
יש אפליקציה שמתקינים בטלפון
וכל הודעת SMS שנכנסת למספר הישראלי שלך עובר אוטומטי למייל שאתה מגדיר מראש
דהיינו אתה צריך להשאיר את הסים בטלפון בישראל דלוק וכל SMS אתה קורא לאחר מכן במייל בחו"ל
נשמע נהדר - ואם יש לי סים משני (מה שהיה פעם לרכב ומשמש אותי לים) אז אני יכול להשאיר אותו בטלפון טיפש עובד בארץ? הבעיה שצריך לחבר אותו למטען...חודש ימיטם זה מסוכן - או שאשאירמו אצל קרוב משפחה...

SHERME

Well-known member
נשמע נהדר - ואם יש לי סים משני (מה שהיה פעם לרכב ומשמש אותי לים) אז אני יכול להשאיר אותו בטלפון טיפש עובד בארץ? הבעיה שצריך לחבר אותו למטען...חודש ימיטם זה מסוכן - או שאשאירמו אצל קרוב משפחה...
לא בדיוק
צריך להשאיר בארץ טלפון אנדרואיד כלשהו כאשר האפליקציה מותקנת עליו ואתה תבחר בעצמך איזה סים להשאיר בו
בחו"ל אתה נכנס למייל וקורא את הSMSים

נערך לאחרונה ב:

xfwind

New member
קצת בעיתי...
האם השירות שנתתי לו קישור - SMS 4 FREE יכול להועיל? אמין? איך אני בודק אותם?

ובכל מקרה אם אני משאיר את הסים הישראלי בטלפון שלי בחו"ל הם יש צורך בהגדרות מיוחדות כדי שאראה SMS שנשלח אליו מישראל? (כמובן שאחסום לשיחות וגלישה).

תודה

נערך לאחרונה ב:

SHERME

Well-known member
קצת בעיתי...
האם השירות שנתתי לו קישור - SMS 4 FREE יכול להועיל? אמין? איך אני בודק אותם?
אני לא מהאנשים שייתן את מספר האשראי שלו לאתר לא מוכר גם לא דרך פייפל

עברתי על כל האתר זה יעלה לך כל הסיפור 50 שקל לחודש
מומלץ להתרחק

אפשר להתקין את האפליקציה אצל טלפון של חבר שיש לו דואל סים ופעם פעמיים שלושה פעמים ביום הוא יפעיל את הסים שלך למשך 5 דקות
ב5 דקות הללו כל הSMSים יכנסו לטלפון ולאפליקציה ומשם היישר למייל שלך

xfwind

New member
העניין הוא שבזמן אמת אני רוצה להתחבר לבנק ומקבל מהם SMS לכניסה...לדוגמה.
מאידך התכתבתי עם גולן והם אומרים שיכולים לחבר אותי לרשת בקוריאה/טייוואן כשאני שם ואז אני מקבל את ה-SMS שלי לסים הישראלי. כמובן שאני צריך לחסום אותו מלקבל שיחות/גלישה/
גלובל סים לא יכול לענות על הצורך (בדקתי מולם - לא מקבל SMSים)

נערך לאחרונה ב:
למעלה