סים לפי זמן שימוש או נפח גלישה.

shmulik88

Member
דיווחי תנועה חשובים לי בגלל הפקקים שיש במדינה+חסימות והפגנות

z1george

Member
מנהל
לסיכום

אבל אם זה חשוב - אז תשלם 19 שח על חבילת גלישה. לא הבנתי את הבעיה , זאת האמת. רוצה שרות מסוים (גלישה) שעולה כסף, או שתמנע או שתשלם. הסכום סביר בהחלט. וייז ינטרל את ההפתעה שלך בזמן אמת על תאונה/חסימה אבל לא ימנע את בזבוז הזמן (לרוב אין דרך מסביב לארוע, או שכולם יסעו מסביב ואז יהיה האטה במסלול החליפי)

shmulik88

Member
סים לפי זמן שימוש או נפח גלישה.

אני משתמש בטלפון פשוט ופעם בתקופה אני צריך waze. האם קיים אצל חברות הסלולר סים לפי זמן שימוש או נפח גלישה שצרכתי?

evike

Well-known member
מנהל
מנסיון, קרה לא פעם שווייז שלח לדרך חלופית בשל פקק

ואז כולם קיבלו את אותה ההתראה, וכולם נסעו בדרך החלופית, והופ, במקום לקבל דרך פנוייה, מקבלים פקק חדש...

enigo

New member
אכן קורה לא פעם. האלגוריתם שם לא יודע

"לחשוב קדימה" ולחלק עומס בין צירים. הכי מצחיק שלפעמים המסלול המקורי נשאר ריק...

z1george

Member
מנהל
תשובות

א. טלפון פשוט, לא חכם = לא יהיה עם waze וapps באופן כללי ב. אם יש לך טלפון חכם אבל אין לך חבילת גלישה אתה משלם לפחות 10 ש"ח. כולל חבילת גלישה, תשלם 19 ש"ח. נשאלת השאלה האם מוצדק לעשות תמרונים מיוחדים בשביל 9 שח בחודש ג. אם לזרום אם התמרונים הייתי מתקין Here WeGo עם מפת ישראל שהורדתי על wifi ומנווט איתו אפליקציה נהדרת לטעמי, ניתן להכניס כתובות בעברית, ההנחיות ימינה שמאלה יהיו באנגלית לא יהיה לו התאמות לפקקים במצב אופליין ללא גלישה, אבל הוא יביא אותך לכתובת שתבחר נ.ב. אני משתמש בה בעצמי, במצב אונליין. לא חסיד של waze מכל מיני סיבות

ANZ1

New member
אני גם מעדיף את גוגל מאפס על וויז

לכל תוכנה יש יתרונות וחסרונות, ובעיקר זה עניין הרגלים ספציפית אני מעדיף את גוגל בגלל 1. היא מאפשרת להוריד את כל המידע מראש לטלפון שלך ולעבוד באוף ליין ולא צריך אינטרנט או חיבור לרשת ולא תמיד יש לך קליטה, ולפעמים אתה במדינה אחרת ולא רוצה לגלוש רוב היום בסלולר ועדיין שהניווט יעבוד. 2. היא מאפשרת עבודה בעברית ובכל שפה קיימת אחרת 3. היא היחידה המאפשרת בחירה בן ניווט ברכב, תחבורה ציבורית, נסיעה באופניים או הליכה ברגל, רוב תוכנות הניווט מיועדות לרכב, אבל אם אתה הולך ברגל אתה צריך מידע אחר במסלול אחר. ואם אתה צריך תחבורה ציבורית אתה צריך לדעת מתי האוטובוס הבא. 4. היא היחידה שיודעת את כל המידע הקיים על האזור מגוגל, כולל חנויות, שעות, וכל מידע אחר קיים. 5. היא מאפשרת שיתוף מסלולים, שמירה, והעברה לכל אחד אחר. 6. היא היחידה שמאפשרת ניווט "לייב וייו", הוא מאד חשוב להרבה אנשים שמתקשים בקריאת מפה, אתה מרים את הטלפון, והוא מראה לך על גבי המציאות לאן ללכת 7. היא היחידה שמאפשרת למצוא איפה אתה נמצא ולאן אתה צריך ללכת גם אם אין קליטת GPS על ידי זיהוי הרחוב והבנינים. בהרבה מקרים אתה נמצא בעיר גדולה, עם בנינים גבוהים שחוסמים את קליטת הGPS ורק גוגל תדע איפה אתה נמצא.

se7en777

New member
גוגל מאפ לא מדוייקת בעליל , מביאה

לכתובת ולא למקום , לדוגמא חיפשתי השבוע מסעדה באילת שישבת בכתובת x , חיפשתי לפי המסעדה , הוא פשוט הביא אותי לכתובת שבעצם מדובר במלון ... לא ברור איפה המסעדה , פתחתי וויז והבנתי שצריך להגיע למלון מהצד השני ואז המסעדה ממול

enigo

New member
קורה לי גם בוויז

בעיקר במצבים שבהם מדובר ביעד שממוקם בבניין פינתי, והמערכת מביאה אותי לצד של הבניין.

z1george

Member
מנהל
בעיקר

א. פרטיות, נמנע מapps של גוגל ככל האפשר נמנע גם מכרום מאותה סיבה ב. בגלל שכולם נוסעים איתה, לפעמים מכניסה את כולם לסמטה ג. פרסומות ד. צריך משהו שעובד גם אופליין. בעיות אינטרנט קורות בדרך כלל ברגע הכי פחות מוצלח

למעלה