כןהיי הסתיימה לי שנה חינם על סים דטה באיתוראן, עמית לעבודה אמר לי לבקש מפלאפון סים נוסף 100 שח על אותו מספר וקו, ואז אני מחבר לusB ברכב ולא צריך סים דטה ולשלם כל חודש זה נכון?
אני מקווה שלא נשלם כל חודש , והאם זה מספיק לי במקום כרטיס דטא?כן
זה נקרא הסים הכפול
מקבלים סים נוסף על אותה חבילה
משלמים סכום מסוים חד פעמי על הסים עצמו או לא
ומשלמים סכום של 5 שקל חודשי על השירות
אם יש לך בחבילה הבסיסית האישית חבילה מעל 200 GB גלישה זה בהחלט יספיקאני מקווה שלא נשלם כל חודש , והאם זה מספיק לי במקום כרטיס דטא?
אני משלם 50 שח לחודש לפלאפון, הסים הנוסף הוא בעצם סים דטא בחיבור ברכב , ואז אני לא צריך לשלם 20 שח לחודש לאיתוראן?אם יש לך בחבילה הבסיסית האישית חבילה מעל 200 GB גלישה זה בהחלט יספיק
ואז אין באמת בכלל צורך בכרטיס DATA
בקשר לתשלום חודשי על השירות זה שווה גם אם זה יעלה 5 שקל לחודש
שני סימים על אותו מספר זה אחלה דבר
לאיתורן תמשיך לשלם על השירות שהם נותניםאני משלם 50 שח לחודש לפלאפון, הסים הנוסף הוא בעצם סים דטא בחיבור ברכב , ואז אני לא צריך לשלם 20 שח לחודש לאיתוראן?
רק שים לב שהמכשיר שיש לך תומך בדור 3 והוא איננו דור 2 משום מה (כי פלאפון עובדים רק על דור 3)היי הסתיימה לי שנה חינם על סים דטה באיתוראן, עמית לעבודה אמר לי לבקש מפלאפון סים נוסף 100 שח על אותו מספר וקו, ואז אני מחבר לusB ברכב ולא צריך סים דטה ולשלם כל חודש זה נכון?
עד עכשיו הוא עבד עם סים דאטה של פלאפון.רק שים לב שהמכשיר שיש לך תומך בדור 3 והוא איננו דור 2 משום מה (כי פלאפון עובדים רק על דור 3)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.