"סימביוזה" מסכנת מדינה שלמה?

"סימביוזה" מסכנת מדינה שלמה?

ממעטים לפרסם את ה"מחלה הזאת" שבה ..... אדם נהפך לסמרטוט ממלא פקודות של בת-זוגו . השאלה שלי היא האם מדובר ב"מחלה טבעית" שמתרחשת בדינמיקה של בני-הזוג ..... או שיש כאן "התערבות" של פסיכולוגים פסיכיאטרים מהפנטים ו"הפעלה על ידי שיניים מושתלות" כחלק מפרשיות ריגול . לדעתי מאוד יתכן שכל זהות של אדם שמוצג שלו בתקשורת ובכלל כל אדם - בלי שאנחנו יודעים על בן-הזוג שלו (( לעיתים מאהב או מאהבת אפילו )) יכולה להסתיר פרשה כזאת של " ס י מ ב י ו ז ה " שאנחנו רואים רק את חלקה הגלוי.

אנא תשאלו שאלות שיסייעו לנו ביחד ללבן את זה

אולי בכוחות משותפים נצליח "לשחרר את ווילי" כמו שאומרים

זה כל כך מסובך לי מה שכתבת

עד שהפכתי לזה שאינו יודע לשאול.

ואני בעד לשחרר את ווילי. שתדעי.
חופש זה דבר כל כך לא מוערך בימינו...

זוכרים את הפתגם על "חצי עבודה שלא מראים "....

אם אנחנו לא בטוחים שאין-סימביוזה או שיתוף-אישיותי בין דמויות ציבוריות לבין בני הזוג שלהם - אז אנחנו מסכנים את המדינה. כלומר - מדובר בחוסר אחריות שלנו כלפי הילדים שלנו וכלפי החיילים שלנו .

אנשי ציבור שמחליפים בנות זוג למשל .......

אפילו אם מדובר "רק" במאהבת שהגיחה מהעולם הגדול . תפקידנו כאנשים חושבים לשלול את היותם של מנהיגינו "נגררים" אחרי בן זוג או בת זוג ..... שיתכן שאפילו אומנו לצורך זה (אין לי מידע). אולי קל להתחיל במנהיגים ואנשי ציבור שיש להם בני בנות זוג ... שהגיעו ממקום אחר מדת אחרת מנישואין אחרים....... לצורך פרשיות ריגול סביר להניח שרופאי נפש ומומחי נפש יגויסו על מנת שהמנהיגים שלנו יהפכו ל"בובות על חוט מסובבות על אצבע".... אבל יש את זה כמובן גם בחיים האזרחיים ולא רק במרומי הקונספירציות. אני שואלת את עצמי אם לא אמורים מומחי הנפש שלנו .... לפרסם ספרים על הנושא הזה..... כי כבר היו דבריים כאלה בעבר . בכל אופן הנושא הזה מרתק כי יש כאן תעלומה אחרי תעלומה . מי אשתו של העיתונאי ומי אשתו של המנחה בטלוויזיה ומי אשתו של המדען ומי אשתו של הרופא

אין לי מושג על מה את מדברת.

וזה גם לא קשור לנושא הפורום. אני מבקשת לא לפתוח הודעות קונספירציה\רכילות\הטפה שלא קשורות לנושא הפורום ולמטרתו.

למעלה