סימולטור ללימוד טייס

סימולטור ללימוד טייס

שלום אני מעוניין בסימולטור כדי להתחיל ללמוד להטיס מטוסים על איזה סימולטור אתם ממליצים ועד כמה ,אם בכלל הסימולטורים האלה טובים כדי להתחיל להתאמן על סימולטורים לפני שהתחלתי להתאמן על מטוסים אמיתים ???

mushkolad

New member
סימולטור ללימוד טייס

סימולטור טוב לשלבים מתקדמים יותר, מכשירים, ניווט ... בשלב ראשון ממליץ לטוס על הדבר האמיתי. שעדיין לדעתי אין לו תחליף.

ןדאי שאין לו תחליף

אבל בתור אחד שעדיין אין לו תקציב בשביל שיעורים כאלה האם יש טעם להתחיל עם סימולטורים כדי שבדבר האמיתי יהיה יותר קל ???

roee17

New member
הסימולטור הטוב ביותר הוא:

אני בן 17 וחצי ואני מגיל 12 טס בסימולטור שנקרא- FLIGHT SIMULATOR לסימולטור זה ישנם הרבה גרסות 95,98,2000 וכמובן החדיש ביותר הוא 2002. סימולטור זה הוא בעל רמה מיקצועית מבחינת מכשירים ניווט גפיקה והסימולטור עצמו. ניתן לרכוש את הסימולטור בכל חנות מחשבים כיום. הוא עולה כ-290 ש"ח בערך. הוא סימולטור באמת טוב אבל אתה רק מתחיל אז תיצטרך עזרה קצת בהתחלה. רועי קרוננפלד.

amir74

New member
Fly! II

אף אחד לא הזכיר את FLY! II , סימולטור מעולה, במיוחד בפירוט המעולה והמדויק של הפנלים/מכשירים שלו. מומלץ! אמיר

roee17

New member
אולי...אבל עדיין פלייט סימולטור מעל

תראה אולי מכמה בחינות אתה צודק אבל אם תיקח את פלייט סימולטור ותנסה לטוס בו פרק זמן שווה לזה שאתה משחק בפליי 2 אתה תבין שיש יותר חסרונות לפליי מאשר לפלייט סימולטור 2002. וזה בדוק...אבל הסימולטור הזה באמת נראה טוב ורציני אך לא ברמה של פלייט סימולטור. תודה רועי קרוננפלד.

laronpilot

New member
לכל המתלהבים וחובבי הסימולטורים

שלום לכולם. כן... גם אני נדבקתי במחלה הזו שנקראת סימולטור... עוד כשהמסך היה ירוק ולסימולטור היה צליל יותר דומה לשואב אבק מאשר למטוס סילון, אבל מאז השתפרו והתפתחו הסימולטורים והיום המוצרים הם ברמה גבוהה ביותר. נכון עדיין לא כמו לטוס במציאות, אבל לאט לאט עם התפתחות הוידאו, אני בטוח שיפתחו סימולטור שמבוסס על צילומי וידאו ואז זה יהיה הדבר האמיתי. לגבי המלצות של סימולטורים, ניסיתי את כולם. (אלא אם יש משהו חדש חדש שעוד לא ניסיתי) מצאתי שבכל אחד יש יתרונות וחסרונות הטובים ביותר, לדעתי, מקום ראשון FS2002 של מיקרוסופט ומקום שני (לא ניתן להשיג בארץ ככל הידוע לי) X-PLANE ניתן להזמין אותו באינטרנט. לעניין הטיסה. אין תחליף לדבר האמיתי ושום סימולטור לא מתקרב אפילו לחוויית הטיסה. אני משתמש בסימולטור לשלוש מטרות עיקריות: 1. לשם הנאה מהמשחק. 2. לשם אימון מכשירים בתנאי ראות ועננות מלאה 3. אימון חירומים. לאלה שלא מכירים, ניתן להוריד מטוסים, שדות תעופה ועזרים שונים במספר אתרים. המומלצים ביותר לדעתי הם: הראשון השני מאחל לכם המשך הנאה במשחקי הסימולטור

צחי נבו

New member
אז יש לי שאלה ../images/Emo123.gif

באיזה סימולטור ניתן להגדיר תקרת עננים Overcast ? אני רוצה למשל להיכנס בנסיקה ואז לתרגל 180 מבוקר עפ "ראש בפנים" ולהנמיך בזהירות... בקיצור לדמות מעין "חירום" לטייס VFR.

fs2002

אתה יכול לבחור מזג אוויר : רוחות ,עננות , גשם יום/לילה/זריחה/שקיעה ועוד... כמו-כן לא קשור אבל אתה יכול לעשות לך תקלה באחד המכשירים [גם קאט מנוע] ובכך גם כן לתרגל חירומים שונים

tomper

New member
לצחי- תשובה...

גם את זה ניתן לעשות ב - microsoft Flight Simulator. יש שם אופציה להגדרת מזג אוויר, ואפשר לקבוע בדיוק את סוג העננים (סטרטוסים, קומולוסים וכו´...) את הכמות (overcast; Sct...) ואת גובה בסיס הענן. אני חייב אבל לומר, שזה לא ממש קשה לצאת מ"חירום" בתוך ענן ב- VFR בסימולטור- זה לא ממש מלחיץ כמו במציאות, וורטיגו ממש לא תקבל... מבט קל על האופק המלאכותי ואתה תצליח להוציא את המטוס בביטחה... אבל תנסה... זה נחמד.

roee17

New member
עזרה לגבי פלייט סימולטור

יש דבר הנקרא ADVENTURE שזה בעצם הוספה לסימולטור שניתן להשיג בכל אתר שקשור למשחק כגון: WWW.FSPLANET.COM WWW.FSFREEWARE.COM WWW.SIMVIATION.COM WWW.FLIGHTSIM.COM WWW.AVSIM.COM ההוספה הזאת בעצם היא סוג של אתגר בסימולטור שלדעתי יכול לעזור לך בחיפוש אחרי האתגר שלך או בכלל הרפתקאות ועוד.. תודה. רועי קרוננפלד.

למעלה