סימולטור לקוקטלים

לילושש20

New member
סימולטור לקוקטלים

היי כולם !! רציתי לדעת אם מסתובב כזה דבר ברשת ?? אשמח ללינק. יום טוב !!!! JAH BLESS U ALL

vassily

New member
יש אבל...

אני לא זוכר את השמות אבל היה לי פעם שתיים כאלו והם היו ממש טובים ואפשר גם ללמוד מזה קצת וחוץ מזה שזה כיף זה בא בצורת משחק כזה שצריך לעשות את הקוקטליים מהיר וכל זה אבל זה נמחק לי ולא מצאתי את זה שוב אז אם מישהו מכיר שיפרסם בבקשה את השם...

nightnimf

New member
ברור שיש

א. בכל אתר של כל בי"ס לברמנים. לברטנדר יש אפילו שניים. למרבה הצער בשני דומיינים שונים ב. באתר של זמן אמיתי הוא ממש מגניב ומחלק את זה לפי קטגוריות

vassily

New member
דיברתי על משהו אחר

אתה מדבר פה על משהו אחר מה שיש בזמן אמיתי ובברטנדר זה לא סימולטור... מה שלילוש התכוונה (ניראה לי לפחות) זה כמו משחק כזה 50 מגה שיש לך הדמייה של באר וספר מתכונים ומלמדים אותך להכין דברים ואז כל פעם כאילו באים לקוחות ואתה צריך להכין להם מהר ולבדוק לפעמים תעודות זהות וכל מיני שטויות כאלו זה ממש נחמד אבל אני לא מצליח למצוא את זה שוב

לילושש20

New member
היי שוב...

תודה אחים.. לא התכוונתי למשהו ספציפי אבל דווקא המגה משחק המטורף שהוזכר בסוף נשמע מגניב לאללה, אם יש למישהו.. הוא יתוגמל כראוי :) המשחק (אם כך ניתן לקרוא לזה) של זמן אמיתי, לא עורר אותי.. לברמסטר דרושה סיסמא (מישהו משתף - ושוב, הוא יתוגמל בהתאם חח) יום סבבה !

למעלה