סימון ביילס אלופת העולם!

Tammie

New member
סימון ביילס אלופת העולם!

קיילה רוס שנייה ומוסטפינה שלישית.

דווקא הייתה תחרות כיפית (חוץ מהנפילות על הקורה...)

חייבת להגיד שמי שהרשימה אותי מאוד זו ונסה פרארי. כיף לראות אותה עדיין מתעמלת ומסיימת בשמונה הראשונות!

Tammie

New member
הקודם זה לא אני.... תפוז עשה את זה בעצמו....

וזה נראה לי שרשור שפוטנציאלית יתפתח לארוך, לא רציתי להעמיס על השרשור הקודם שגם ככה עמוס....

trilliane

Well-known member
מנהל
תפוז לא עושה את זה בעצמו...

אולי את גולשת מסלולרי או משהו?
אני מעל עשור בתפוז ומעולם לא קרה שנפתחה לי הודעה חדשה כשלחצתי על תגובה. זו טעות אנוש, לא מכונה. זו ההודעה החדשה הרביעית שפתחת הערב, ואני לא מנהלת את הפורום הזה אז זה לא תפקידי, אבל כגולשת אני מודה שזה מקשה עליי לעקוב עם פיצול לכמה שרשורים באותו נושא, זה פשוט לא נוח.
הפורום נראה ככה כמו צ'ט...

Tammie

New member
תשימי לב שזה קרה גם ל- TTתמרTT

אולי יש תקלה בתפוז בימים האחרונים......

ולי אישית קשה לעקוב שיש המון הודעות בשרשורים שלא קשורות לנושא שעליו הם נפתחו.... אז כנראה שזה עניין של טעם אישי של כל אחד.....

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי... אבל זה קורה לגולשים כל הזמן בטעות

ואני עוקבת אחרי דיווחים על באגים ותקלות, בכזה טרם נתקלתי.

TTתמרTT

New member
יאללה חליק זה קריטי לחפש אשמים

חוץ מזה שמגיע לסימון שרשור משלה

Mrpops

New member
כל הכבוד לביילס אלופת העולם!

גילתה המון בגרות ונחישות בדרך לתואר והאמת שצריך להוריד בפניה את הכובע כי זה לא היה מובן מאליו והיא התמודדה עם המון לחץ ועצבנות בימים האחרונים.
כל הכבוד גם לקיילה רוס על העקביות בתרגילים שלה, על האלגנטיות ועל הפרפקציוניזם!
מוסטפינה חזרה לעצמה יפה מאוד ונתנה תרגיל קרקע מהטובים שראיתי! לדעתי קצת החמירו איתה בניקוד.
יורדאקה זה הסיפור העצוב של התחרות הזאת...נפילה דווקא בקורה , במכשיר שבו היא אמורה להתמודד על הזהב. לא נעים. אבל בסה"כ בלי הנפילה הזאת הייתה לה גם אליפות טובה מאוד עד עכשיו.
הסיניות באמת איכזבו קצת...אולי זה החוסר נסיון של שאנג ששיחק תפקיד פה אבל ראוי לציין את אלמנט ה"מו סלטו" של זינאן במקבילים (עצרתי נשימה כשהיא עשתה את זה..., מדהים!)
גם האיטלקיות הרשימו ובסה"כ הייתה אליפות דינמית ומלהיבה מאוד. מקווה שכולם נהנו ושהשידורים עברו בהצלחה!

Mrpops

New member
מישהו יודע איפה קובנו?

אני מסרב לנטוש לפני שאני קורא את הסיכום שלו!!!

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי יצא לבלות בערב שבת
הסיכום בוא יבוא..

למעלה