סימון ביילס פרשה מהאמריקן קאפ

cubano1

New member
סימון ביילס פרשה מהאמריקן קאפ

בשל פציעת כתף קלה.
אליזבת פרייס מייצגת את ארה"ב
יחד עם Brenna Dowell שלא יצא לנו לראות באנטוורפן. יהיה מעניין לראות אותה סוף כל סוף על במה גדולה... זאת הזדמנות פז עבורה לנסות ולהרשים את מרתה קרולי...

ohashi

New member
Brenna Dowell

יש לה תרגילים טובים .....
על המתח היא מבצעת שלוש עזיבות ומעבר יפה לבד התחתון, הבעיה היחידה שהיא לא עקבית עם המתח ולא ראיתי אותה מבצעת את התרגיל מושלם מלבד הפודיום של אליפות העולם 2013
על הקורה היא די בינונית קווים לא ממש יפים
קרקע היא מבצעת את הדאבל דאבל בגוף ישר שזה ממש מרהיב אבל שוב חסרה האלגנטיות והקווים האורכים נראית טכנית משהו בתרגיל שלה לא מסתדר לי (למרות סימון בייל נורא טכנית התרגיל שלה זורם וכייפי לראות מלבד האקרובטיקה)
וכמובן קפיצות היא מסוגלת לבצע אמנאר , לא מושלם כמו מרוני או בייל אבל עדין ניקוד גבוהה

שיהיה לה המון בהצלחה היא באמת משהו מיוחד על המתח בעיקר

cubano1

New member
יהיה מעניין לראות אותה מכמה סיבות

אחרי האכזבה באליפות העולם, כשביום התחרות היא התבשרה שהיא לא מתחרה ושמרוני תבצע קרב רב יחד עם ביילד ורוס - היא נחלה אכזבה קשה. זאת תהיה הזדמנות בשבילה להראות שעשו טעות ושהיא היתה יכולה לתרום למאמץ הלאומי שם, לפחות במקבילים.

היא נתפשה שנה שעברה כמתמחית מקבילים וקורה (אל מול הקרקע והקפיצות של מורני). אז היה נראה שהיא לא באמת 100% מוכנה במקבילים - אם היא עשתה את העבודה וליטשה מאז (עברה כמעט חצ שנה) היא תוכל לתבוע את עלבונה, ללא ספק. אני מקווה מאד בשבילה שנראה אותה משופרת גם בקורה ובקרקע, אף על פי שבלרינה היא לא וגם כנראה לא תהיה.

עד כמה שידוע לי היא לא עושה דאבל דאבל בגוף ישר (אלמנט שמבוצע רק ע"י מקיילה סקינר וויקטוריה מורז, אבל היא כן מבצעת צוקהארה בגוף ישר, והרבה דאבלים לפנים, שזה גם מרענן לראות מתעמלת שמסוגלת לעשות אלמנטים ברמה גבוהה גם לפנים וגם לאחור (תמיד תהיתי אם נסטיה ליוקין מסוגלת לעשות דאבל לאחור.... היא תמיד מילאה את חובת הדאבל סאלטו עם דאבל לפנים, וכל שאר הפסים שלה היו ברגים).

מסכים איתך לגבי איך שהיא נראית על הקורה - אבל עם אלי רייזמן מסוגלת לקחת ארד אולימפי על המכשיר - אז השמיים הם הגבול גם עבור דאוול :)

ohashi

New member
וירטואוזיות

אם תבחן את נסטיה בשנת 2006 או אפילו 2005 היו לה תרגילים יותר קשים , חוץ מהמקבילים והקורה שהיא באמת מבצעת יפה ודרגות קושי גבוהות בהשוואה לאותן שנים , הקרקע מבחינת אקרובטיקה נורא חלשה בהשוואה למתחרות של היום, וגם בהשוואה לשון ג'ונסון חצי מהמתעמלות של היום שמות את הביצועים שלה מבחינה אקרובטית , אבל לרמת האלגנטיות שלה אף אחד לא הגיע היחידות שמתקרבות אליה הן : לאריסה יורדש, וקטלין אוהשי (מקווה שהראשונה תראה את הרמה שלה כמו מאליפות אירופה האחרונה בה היא לקחה(בעתיד) , והשניה טוב שתחזור כבר מפציעה ..... אם בכלל)

מעצבן אותי לראות שכמעט כל המתעמלות הטופ של ארה"ב שכחו מה זה אלגנטיות מלבד קיילה רוס שאותה אני ממש לא אוהב , לא רואה בה חדשנות בכלל היא די עושה את מה שעשתה בשנת האולימפיאדה שלה ולא שדרגה כלום, מבאס קצת למרות שהתרגילים שלה מבוצעים להפליא אבל דיוק זה לא הכל ....

מה שכן ישנה מתעמלת של ולארי ליוקין שהיא נורא אלגנטית ומזכירה את נסטיה גם כן אמריקאית ממוצא רוסי שאני לא זוכר את שמה מקווה שהיא תופיע בשנים הקרובות ...

אליפות מהנה .....

למעלה