סימון מצנחים

shtmos

New member
סימון מצנחים

שלום כדי לפתור את הבעיה הבטחונית (שלדעתי הסימון אינו פותר) מציע למנהלי האגודה לשקול הרכבת מכשיר איתור/מזהה המשמש לאיתור רכבים או לניהול צי רכב או לזיהוי מטוסים (תוכי) שעלותו אינו יקרה וכך ניתן יהיה לשלוט בתנועה האוירית של המטוסים הזעירים/מצנחים משה

מכשירי איתור

משה שלום, ניראה שלי שאתה שוכח שאת הפורום הזה פוקדים גם אורחים שלא מהאגודה ומישהו עוד "יקנה" את הרעיון שלך. אני לא חושב שאנחנו צריכים מערכת בקרה וחמ"ל כדי לעקוב אחרי חברי האגודה. אני רק חושב על העלות של מנגנון כזה, שתתחלק על מס´ חברים כל כך מצומצם כבאגודה שלנו וכבר אני רואה שהתחביב הזה, הופך להיות עוד יותר יקר מהיום. מה שאני מציע לך שאם יש לך רעיונות לשיפור, עדיף שתרים טלפון לבני רבינוביץ או לחבר ועד אחר ואני בטוח שרעיונותיך יבדקו ברצינות הראויה ובלי שכל העולם ידע מהם. בני נדלר

shtmos

New member
פתיחת השמים והרחבת הבועות

בני שלום לא כל דבר צריך להיות בעייתי וסודי ולא בכל דבר צריך לדון במחתרת - מאז ההתימרות הטפשית של גורמי המנהל לפתור את בעיות הבטחון במדינה ע"י הענקת מספר רישוי למצנחים לא שמעתי תגובה הולמת או פעילות או רעיונות למנוע המהלך שנובע (לדעתי) ממניעים אחרים בקרה המנהל ---והבטחון הוא רק תרוץ. לעצם המכשיר - הצעתי לבחון - אני איני בטוח שזו הרעיון היחידי הניתן לישום כולל מחיר (שאיני יודע מהו - ויקר זה עניןיחסי) המשך טיסה נעימה ובברכת שמים פתוחים משה

פאניקהת בטחונית וסמון מצנחים

מנהל תעופה אזרחי רוצה שם את ידיו על המצנחים הממונעים. הוא רצה כבר מזמן ואכשיו הוא עושה זאת. בחודש האחרון הוא הגדיל לעשות בקמפיין ציבורי נרחב בחדשות בעיתונים ובכל מדיה אפשרית אחרת, זרע פניקה בציבור והפך את המצנחים לזרוע הצבאית של החיזבללה לפחות . מה שנעשה כאן בחודש האחרון זו הסתה לשמה ענף המצנחים הממונעים - ואנחנו עם כל עורכי הדין בתוכנו מתקפלים ושותקים. את ההשלכות של אותה פניקה בטחונית מאסיבית נגדינו אנחנו טרם יודעים אבל דבר אחד אני בטוח -למניעי אותה פרופוגנדה אין קשר לשום דבר בטחוני. במנהל תעופה יושבים אנשים שהרצון שלהם לשמירה על הבטחון הלאומי הוא לא גדול משל כל אחד ואחד מאיתנו. מישהו שם פשוט מייצר לעצמו הד ציבורי ופוליטי על גבנו. אני לא אתפלא אם איזה אידיוט לחוץ שיושפע מאותה התקפה מאסיבית שבאה אליו מהרדיו והעתונים , בפעם הבאה שייראה בקאי בשמיים או ממ"ר ייקח רובה ויתחיל לירות עלינו באוויר בשם אותה אווירה בטחונית שייצר מנהל תעופה כי מצנח ממונע זה מחבל בפוטנציה. לסימון המצנחים אין שום משמעות, ולהגבלת היבוא אין שום משמעות - זה רק יכניס למישהו יותר כסף וייגזול לכל אחד מאיתנו יותר מהכיס ועלול לגרום לנו להיירות מהקרקע . מי שלא הבין עוד -ויש כאלה שלא רק שלא הבינו אלא אפילו הקימו עמותה לסימון מצנחים מתוך אותו פחד שמא יבולע לנו והמנהל עלול להתלבש עלינו- אז יש לי חדשות בשבילכם- המנהל כבר התלבש עלינו -וזו תחילת דרכו לעשות זאת וכל מי שעוזר לו רק מורח את החר.. שמנהל תעופה משליך עלינו. מנהל תעופה\משרד התחבורה אחראי על השמיים במדינת ישראל והוא רשאי לקרקע אותנו, להגביל אותנו ולכאורה לחסום אותנו אבל אנחנו עדיין מדינת חוק. אני לא מבין מדוע קבוצה עם כל כך הרבה עורכי דין ועודף תקציב לא קמה להגן על הספורט, על ההחלטות העקומות , על ההתקפה בתקשורת כדי שאתם תטוסו בבטחה ? אהרון.

dudu200

New member
"ביטחוניזם"

כדאי שאלה העוסקים בענף כולל אלה "האוכפים" יזכרו זו ארץ קטנה בעלת מרחב אוירי מוגבל לכן חשוב לשמור על הכלל של "חיה ותן לחיות" זו לא נחלתם הפרטית של אף גוף אז כדאי לשנות בהסכמה ולא באכיפה ולא להתנהג כמינהג "אני ואפסי עוד" בידוע ניתן להשיג בדרכי נועם פי כמה מאשר בכוח ולא להפוך ציבור שלם לערינים!

גלנטי

New member
הצעות פומביות לא חכמות!!!

לכל בעלי ההצעות- אנא בדקו היטב את הצעותיכם, ורצוי שלפני פרסומם בפרהסיה תתיעצו לפני כן עם חברי הועד שבחרתם. אין לי ספק לגבי הכונות הטובות של המציע , אך קורה לא פעם שהכונות הטובות (כאשר לא לא בודקים אותן די הצורך ) עלולות להכשיל מאמצים ומאבקים לשמירת החרות של הפרט ושל האינטרס הציבורי של חברי האגודה. כלום אין לנו "אויבים" מבחוץ השואפים להצר את פעילותינו עד כי אנו מייצרים אותם מתוכינו??! אני מבקש להפסיק את הקשקשת בנושא , ואם אפשר אזי שמפעיל האתר ימחק את הנושא הזה מן האתר-בטרם תשזפנו עין אוייב.

shtmos

New member
מנדט על הידע

שלום איני מכיר אותך אני מניח שאתה חכם ומבריק וגם טייס מצויין לפי התבטאויותיך יש לך מנדט על השכל ועל הידע שמתי לב שיש לך הערות איך ומה לכתוב ובאיזו שפה ותחביר אני מקנא בך שיש לך חוכמה גדולה ודיעה מוצקה כל כך אשמח אם תיצגנו מול ה"אויבים" ותגיע לתוצאות רצויות שיאפשרו לנו לטוס במגבלות הגיוניות אשמח ללמוד ממך גם את חוכמת ההסתתרות מאויבים אין לי התנגדות שמנהל האתר ימחק נושאים מהאתר כולל את הודעתי זו משה

גלנטי, מה תעשה אם מישהו

יירה לך כדור בתחת כי יחשוב שאתה מחבל בגלל הקמפיין התקשורתי הזה נגדינו ? תגיד לו " אבל סימנתי את המצנח שלי !!! למה אתה יורה ? " כמו ברווז בשמיים אתה תהיה. אני משום מה מפחד מזה הרבה יותר מאשר מאותם " גזירות" שאתה מקשקש עליהם . אנא, ספר לכולנו על המאבקים שעושים למען שמירת חירותינו ? ומי עושה ? אהרון.

למעלה