פאניקהת בטחונית וסמון מצנחים
מנהל תעופה אזרחי רוצה שם את ידיו על המצנחים הממונעים. הוא רצה כבר מזמן ואכשיו הוא עושה זאת. בחודש האחרון הוא הגדיל לעשות בקמפיין ציבורי נרחב בחדשות בעיתונים ובכל מדיה אפשרית אחרת, זרע פניקה בציבור והפך את המצנחים לזרוע הצבאית של החיזבללה לפחות . מה שנעשה כאן בחודש האחרון זו הסתה לשמה ענף המצנחים הממונעים - ואנחנו עם כל עורכי הדין בתוכנו מתקפלים ושותקים. את ההשלכות של אותה פניקה בטחונית מאסיבית נגדינו אנחנו טרם יודעים אבל דבר אחד אני בטוח -למניעי אותה פרופוגנדה אין קשר לשום דבר בטחוני. במנהל תעופה יושבים אנשים שהרצון שלהם לשמירה על הבטחון הלאומי הוא לא גדול משל כל אחד ואחד מאיתנו. מישהו שם פשוט מייצר לעצמו הד ציבורי ופוליטי על גבנו. אני לא אתפלא אם איזה אידיוט לחוץ שיושפע מאותה התקפה מאסיבית שבאה אליו מהרדיו והעתונים , בפעם הבאה שייראה בקאי בשמיים או ממ"ר ייקח רובה ויתחיל לירות עלינו באוויר בשם אותה אווירה בטחונית שייצר מנהל תעופה כי מצנח ממונע זה מחבל בפוטנציה. לסימון המצנחים אין שום משמעות, ולהגבלת היבוא אין שום משמעות - זה רק יכניס למישהו יותר כסף וייגזול לכל אחד מאיתנו יותר מהכיס ועלול לגרום לנו להיירות מהקרקע . מי שלא הבין עוד -ויש כאלה שלא רק שלא הבינו אלא אפילו הקימו עמותה לסימון מצנחים מתוך אותו פחד שמא יבולע לנו והמנהל עלול להתלבש עלינו- אז יש לי חדשות בשבילכם- המנהל כבר התלבש עלינו -וזו תחילת דרכו לעשות זאת וכל מי שעוזר לו רק מורח את החר.. שמנהל תעופה משליך עלינו. מנהל תעופה\משרד התחבורה אחראי על השמיים במדינת ישראל והוא רשאי לקרקע אותנו, להגביל אותנו ולכאורה לחסום אותנו אבל אנחנו עדיין מדינת חוק. אני לא מבין מדוע קבוצה עם כל כך הרבה עורכי דין ועודף תקציב לא קמה להגן על הספורט, על ההחלטות העקומות , על ההתקפה בתקשורת כדי שאתם תטוסו בבטחה ? אהרון.