סימון ספויילרים

סימון ספויילרים

איך נסמן ספויילרים? זה ברור לדעתי שהסימן ספוילר צריך להיות (
, | ספוילר| למי שלא יודע...), אבל עם מה?! לדעתי:
לאריה המכשפה וארון הבגדים (בגלל 100 שנות החורף)
לנסיך כספיאן למסע בדורך השחר אין לי הצעות כנ"ל לגבי הסוס ונערו (
), אחיינו של הקוסם והקרב האחרון.
לכס הכסף (
) הצעות?

Fairywitch

New member
ההצעה שלי-

אם אפשר כשמישהו כותב הודעה עם מידע ממשי לגבי אחד הספרים חוץ מאמא"ב, וגם חוץ מאחיינו של הקוסם, כי כל מה שקרה שם קודם בכל מקרה לאמא"ב- שיכתוב משהו כמו "מכיל מידע לגבי כס הכסף", לדוגמא. או שהכותרת תהיה: "לגבי X (וכאן יהיה שם הספר)"- וכל מי שלא קרא- לא ייכנס להודעה. זאת מעין פשרה בין סימון ספוילרים כחוק מקיף, לאי-סימון בכלל.

אני לא מסכים לגבי אחיינו של הקוסם

אחיינו של הקוסם הוא ספר שהרבה אנשים קוראים מאוחר יחסית, ובהחלט אפשר לעשות לו ספוילרים רציניים

Fairywitch

New member
לא קורה שם הרבה-

ומה שקורה קורה לפני האירועים באמא"ב. אז אם לא מסמנים לאמא"ב- אין כ"כ טעם לסמן לאחיינו. למרות שלא יזיק אם מישהו רוצה לסמן

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שזה לא לעניין להכריח אנשים שקראו את הספר לפני עשר שנים [או עשרים או חמישים] להתחיל לסמן ספוילרים פתאום. עוד שנתיים יצא עוד סרט בסדרה ויהיה גל חדש של אנשים בפורום, גם אז נתחיל לסמן מההתחלה?

ToryMaster

New member
אז זו בעיה

אבל אי אפשר להתחשב בכל אדם ואדם, הספרים האלה כמעט עברו את תקופת זכויות היוצרים, אז סימון ספוילרים?

בבא1

New member
אז זהו../images/Emo197.gif

אל תסמנו ספוילרים אלא תכתבו בנושא ההודעה למשל שאלה: נושא:לא הבנתי משהו(כס הכסף) דכס הכסף בסוגריים מסמן את שם הספר ומי שעוד לא קרא את כס הכסף ידע לא להיכנס! לכתוב עוד כמה מילים לא יקרה כלום...

Oukami Kun

New member
זה לא שבעים שנה אחרי שהסופר מת?

כך שזה לפחות (בהערכה גסה, כי אין לי מושג מתי הוא מת) עשרים שנה לפחות, לא?

Roonil Wazlib

New member
לדעתי זה חמוד../images/Emo168.gif

זה רעיון נחמד וזה יהיה פשוט יותר מלכתוב
לכס הכסף, נגיד
לאחיינו של הקוסם?

למעלה