נכון, צילמתי בזמנו תמונה , לצערי לא מוצאת אותה.בעקבות כתבה בעניין בחדשות 13 הערב.
בסופר השכונתי שלי בצרפת היה באיזור הירקות והפירות, לוח קטן על כל מדף ובו נכתב בגיר מאיזו מדינה הגיעה כל סחורה.
למחרימי ה-bds היתה עבודה קלה.
מקוה שהצעת החוק של החקלאים הישראלים שתחייב כל רשת שיווק לסמן את תוצרת הארץ, תתקדם במהרה.
את מבקשת לאמץ תקנה שבצרפת עזרה למחרימי הbds ובישראל תעזור למחרימים אחרים ובנוסף העלות תגולגל כרגיל לצרכנים. איזו צביעות! אם את נגד חרמות עלייך להתנגד להצעת החוק הזו.בעקבות כתבה בעניין בחדשות 13 הערב.
בסופר השכונתי שלי בצרפת היה באיזור הירקות והפירות, לוח קטן על כל מדף ובו נכתב בגיר מאיזו מדינה הגיעה כל סחורה.
מקוה שהצעת החוק של החקלאים הישראלים שתחייב כל רשת שיווק לסמן את תוצרת הארץ, תתקדם במהרה.
אני לא בעד הנגד אלא בעד חקלאי הארץ. לא מחרימה אף מדינה. כמה עלות יש לשילוט קטן וגיר?את מבקשת לאמץ תקנה שבצרפת עזרה למחרימי הbds ובישראל תעזור למחרימים אחרים ובנוסף העלות תגולגל כרגיל לצרכנים. איזו צביעות! אם את נגד חרמות עלייך להתנגד להצעת החוק הזו.
לא מספיק לך לשלם מחירים מהגבוהים בעולם על מזון גם כך? העלות שתגולגל תהיה גבוהה בהרבה מהעלות האמיתית, שכחת שאת חיה במדינת הגנבים.אני לא בעד הנגד אלא בעד חקלאי הארץ. לא מחרימה אף מדינה. כמה עלות יש לשילוט קטן וגיר?
למיטב ידיעתי, המחירים היקרים לא בגלל החקלאים אלא המפיצים והמשווקים. שרי החקלאות שלנו סבלו כל השנים ממחסור בביציםלא מספיק לך לשלם מחירים מהגבוהים בעולם על מזון גם כך? העלות שתגולגל תהיה גבוהה בהרבה מהעלות האמיתית, שכחת שאת חיה במדינת הגנבים.
בכל העולם יש מפיצים ומשווקים. תירוץ נחמד, אבל לא רלוונטי.למיטב ידיעתי, המחירים היקרים לא בגלל החקלאים אלא המפיצים והמשווקים. שרי החקלאות שלנו סבלו כל השנים ממחסור בביצים
בעקרון ישנו גוף הנקרא מועצת הצמחים. הם עושים עבודה נהדרת לגבי סימון שמן זית עם התו שלהם המאשר תוצרת הארץ.בעקבות כתבה בעניין בחדשות 13 הערב.
אנשים קונים בסופרמרקט כי זה הכי נגיש והכי נוח ואפשר לקנות הכל במקום אחד.בעקרון ישנו גוף הנקרא מועצת הצמחים. הם עושים עבודה נהדרת לגבי סימון שמן זית עם התו שלהם המאשר תוצרת הארץ.
בעיה שמאוד קשה לאכוף תו תקן שכזה על פירות וירקות , לכן הדרך היחידה לעשות זאת היא לקנות ישירות מהחקלאי.
לא בהכרח הכי נגיש. רוב האנשים חיים בערים ויש להם ירקן שכונתי.אנשים קונים בסופרמרקט כי זה הכי נגיש והכי נוח ואפשר לקנות הכל במקום אחד.
למה אתה רוצה להחרים עגבניות מתורכיה?אם כבר מסמנים, אני מעדיף את מה שכתבת שנעשה בצרפת. אולי לא איכפת לי לקנות שום מסין אבל אני לא רוצה עגבניות מתורכיה וכד'.
יש לי מן סריטה כזאת: אני לא רוצה לקנות ממי שיורק עלי, ולא רק בגלל הקורונה.למה אתה רוצה להחרים עגבניות מתורכיה?
ירקו עליך בתורכיה?יש לי מן סריטה כזאת: אני לא רוצה לקנות ממי שיורק עלי, ולא רק בגלל הקורונה.
חשבת אולי שאם יצואן העגבניות התורכי שונא ישראלים הוא לא ירצה למכור לישראל? סביר בהרבה להניח שהעגבניות מטורקיה לא נמכרו ליבואן הישראלי מיצואן אנטי-ישראלי אלא ע"י יצואן שאין לו דבר נגד ישראלים.יש לי מן סריטה כזאת: אני לא רוצה לקנות ממי שיורק עלי, ולא רק בגלל הקורונה.
אני כמובן לא מכיר את היצואן הספציפי, אבל אין לי שום חשק לעזור לכלכלת תורכיה ע"י קניית תוצרת חקלאית משם, ולא איכפת לי לשלם קצת יותר עבור עגבניות ממקור אחר (אין כאלה? נכון. בגלל שאין מספיק אנשים שחושבים כמוני בעניין).חשבת אולי שאם יצואן העגבניות התורכי שונא ישראלים הוא לא ירצה למכור לישראל? סביר בהרבה להניח שהעגבניות מטורקיה לא נמכרו ליבואן הישראלי מיצואן אנטי-ישראלי אלא ע"י יצואן שאין לו דבר נגד ישראלים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.