סימן חיים.... אלדד נוסע למסיבת רווקים בבודפשט עם האחים שלו.
פ פיליפ101 New member 16/12/15 #2 כמה זמן עבר מהתמונה האחרונה כן אחיו מתחתן בסוף החודש זה בטח מסיבת הרווקים שלו. ארך לו קצת השיער
L l86 New member 16/12/15 #3 4 שבועות כן, תיארתי לעצמי שהכוונה היא לחתונה של דותן. מאיפה הפרטים שזה בסוף החודש?
L l86 New member 16/12/15 #5 באינסטגרם של דותן? רגע, אבל היום מתחיל האח הגדול...אז זה לא הגיוני כי רק היום הם טסים למסיבת רווקים.
L l86 New member 16/12/15 #6 אה מצאתי, , החתונה ב-22 לירדן ודותן! פליפ, איך שכחת שהיום מתחיל האח הגדול? ייתכן שנגמלת ואת לא מתכוונת לראות את העונה החדשה?
אה מצאתי, , החתונה ב-22 לירדן ודותן! פליפ, איך שכחת שהיום מתחיל האח הגדול? ייתכן שנגמלת ואת לא מתכוונת לראות את העונה החדשה?
פ פיליפ101 New member 16/12/15 #7 אני כמובן יראה. אבל ינסה לא לקחת את זה באופן אישי הפבורייטים אף פעם לא מנצחים חוץ משפרה. הבנתי שמדובר בקאסט מאוד צעיר
אני כמובן יראה. אבל ינסה לא לקחת את זה באופן אישי הפבורייטים אף פעם לא מנצחים חוץ משפרה. הבנתי שמדובר בקאסט מאוד צעיר
L l86 New member 16/12/15 #8 אכן...זה תמיד מדכא להיות בצד המפסיד... כן, ככה נאמר, שהרוב יהיו צעירים וממוצע הגילאים 30. בכלל הבנתי שאמורה להיות עונה מעניינת עם כל הקונספט הזה של פצצות הזמן..... נקווה לטוב
אכן...זה תמיד מדכא להיות בצד המפסיד... כן, ככה נאמר, שהרוב יהיו צעירים וממוצע הגילאים 30. בכלל הבנתי שאמורה להיות עונה מעניינת עם כל הקונספט הזה של פצצות הזמן..... נקווה לטוב
פ פיליפ101 New member 16/12/15 #9 אני שמחה שהתכנית של גואל לא חוזרת לעוד עונה ונראה לי שהקטע של לעצור את הזמן מעניין תמיד המשימות של תחילת העונה מענינות
אני שמחה שהתכנית של גואל לא חוזרת לעוד עונה ונראה לי שהקטע של לעצור את הזמן מעניין תמיד המשימות של תחילת העונה מענינות
פ פיליפ101 New member 16/12/15 #10 ועוד משהו היום בחדשות בבוקר ראיתי סקר של הזוכה הכי אוהב וטל שהיא הזוכה הכי טרייה הייתה אחרונה
פ פיליפ101 New member 16/12/15 #12 והם כן היו אמורים לחזור אבל יש צדק אחרי מה שהם עשו ודיברו על אלדד. מקום ראשון היה אלירז שניה שפרה
L l86 New member 16/12/15 #13 מגניב, תודה על המידע. לא ראיתי פרסומים על התוכנית, איפה קראת שהם היו אמורים לחזור?
L l86 New member 16/12/15 #15 אה... טוב, בטח לא היה להם הרבה רייטינג... הם היו בשעה תקועה כזו באמצע היום וזה לא שהם מביאים אורחים מעניינים...סתם מביעים את דעתם על התוכנית, בדרך כלל מבלי לראות את הלייבים בכלל, אלא רק את המשדרים המרכזיים.
אה... טוב, בטח לא היה להם הרבה רייטינג... הם היו בשעה תקועה כזו באמצע היום וזה לא שהם מביאים אורחים מעניינים...סתם מביעים את דעתם על התוכנית, בדרך כלל מבלי לראות את הלייבים בכלל, אלא רק את המשדרים המרכזיים.
L l86 New member 16/12/15 #16 אז בעצם התכוונת שהוא פרסם את התמונה בדיוק ביום שמתחיל האח הגדול, לא שהחתונה היא בתאריך הזה, הבנתי. כן, אחלה טיימינג יש לו. אני אשמח אם ישתף אותנו גם בתמונות מהחופשה ומהחתונה אבל אין לדעת איתו
אז בעצם התכוונת שהוא פרסם את התמונה בדיוק ביום שמתחיל האח הגדול, לא שהחתונה היא בתאריך הזה, הבנתי. כן, אחלה טיימינג יש לו. אני אשמח אם ישתף אותנו גם בתמונות מהחופשה ומהחתונה אבל אין לדעת איתו
פ פיליפ101 New member 16/12/15 #17 כן צודקת ברור שלא היה להם רייטינג. ויאלה עוד תמונות שנדע מה קורה איתו
פ פאפא5 New member 16/12/15 #19 איזה כיף לראות אותו סוף כל סוף רק לא הבנתי למה התכוון המשורר במילות השיר שנספח לתמונה