סימן שהעונה מתחילה - Madden 2005

Kobi Guerrero

New member
סימן שהעונה מתחילה - Madden 2005

לפני הכל, אהלן לכולם. קוראים לי קובי ואני בן 17. אני עוקב אחרי פוטבול מגיל 7, אחרי שקנו לי את Madden 95. מרוב שאהבתי את המשחק, התחלתי להתעמק בספורט. אני אוהד של הפטריוטס, ואם כבר אמרתי - אני אסביר למה. כששיחקתי בפעם הראשונה בMadden 95, לקחתי בצורה רנדומלית לחלוטין את הפטריוטס, וזכיתי בסופרבול בעונה הראשונה. מאז פיתחתי אליהם חיבה מסוימת, שגברה עם השנים. כמובן שהייתי ממש מאושר כשהם זכו בסופרבול הראשון שלהם, והשנה, כשהם זכו שוב, חגגתי בגדול. ועכשיו לנושא שבגללו פתחתי את השרשור - Madden 2005. המשחק יצא לפני כמה ימים. הוא מקבל ביקורות נלהבות מאוד, ואני מת להשיג את המשחק. הבעיה היא, שבשנים האחרונות קשה מאוד להשיג את המשחק בארץ. כמעט כל החנויות בארץ לא מייבאות אותו, ובשנתיים האחרונות נאלצתי להזמין אותו דרך האינטרנט (עסק יקר). רצוי לציין שאני מעוניין להשיג את המשחק לPS2, ולא למחשב (ובגלל זה אני לא מוריד אותו מהאינטרנט). אם מישהו יודע אם אפשר להשיג את המשחק בארץ, אני אשמח לדעת. תודה מראש, קובי

אין סיכוי ...

בארץ אתה יכול לשכוח מלראות אותו , ככה בכל מקרה נדמה לי . מה שאני עושה אישית , בתור אחד שחוזר למשפחה בארה"ב פעם בחצי שנה -> אני פשוט קונה את כל מה שצריך בביקור הזה . Mvp Baseball , Madden ועוד כמה שאי אפשר להשיג בארץ . אם אינך מתכנן לבקר בארה"ב , הייתי מייעץ לך למצוא חבר או מכר שכן בא לפה . אם עדיין אין לך פיתרון , ויש לך סבלנות לחכות עד סוף ספטמבר/תחילת אוקטובר , אין לי בעייה לרכוש לך את זה פה , ותחזיר לי כבר את המחיר ששילמתי ... אכן אתה צודק , סדרת מאדן זה ה-דבר של אי איי ספורטס , פשוט מעורר השראה כל פעם מחדש . השנה נבחר ריי לואיס לככב על האריזה . מעניין אם הקללה תפסח עליו ...

Kobi Guerrero

New member
וואלה...

אם אני לא אמצא פתרון אחר עד אז - תזכור שהצעת את זה
וגם אם אני אמצא - תודה בכל מקרה... רק חבל לי לחכות עד אז...

Ilya T

New member
אחד ממשחקי המחשב הכי טובים

ולא רק בתחום הספורט. האהבה שלי לפוטבול התחילה באופן מאוד דומה לשלך, היה משחק שקראו לו Unnecessary Roughness. חרשתי עליו שעות, עד שנעשתי מומחה (לא כזה קשה). בשביל האתגר הייתי לוקח את הקבוצה הכי חלשה אז- Jacksonville Jaguars, וכך הם הפכו לקבוצה האהובה עלי עד היום. יאללה ביירון!!! יאללה ג'ימי!!! יאללה פרד!!!

Yo-man

New member
אהלן קובי

ברוך הבא. חבל שאתה לא בענייני מחשבים, אולי היינו יכולים לשחק online... בכל מקרה, טוב שבאת. לדעתי, חנויות שמייבאות משחקים של SP2 עצמאית יכולים לקבל ממך הזמנה ולהביא לך במיוחד את המשחק. זה לא עולה להם יותר, כך שאל תתן להם לעשות לך פרצוף של "זו הזמנה מיוחדת ובגלל זה...". וכשתתחיל לשחק ספר לנו חוויות. את Madden 2003 שיחקתי מלא, ב-2004 כבר לא היה לי יותר מידי זמן (בכל זאת יש לי ילד, עבודה ועוד התחייבויות), ולא נראה לי שאני אשקיע גם השנה בעונה שלמה, אבל יהיה כיף לפתוח פה דיון על המשחק. בהצלחה ל-Pats

B L A C K i C E

New member
עוד מקום שאפשר לקנות

דרך אתרי אינטרנט בארץ אם אתה לא רוצה לקנות מחו"ל יש את פריק (http://www.freak.org.il) ואת מושי (http://www.mushi.co.il) זה בהחלט הולך להיות משחק טוב. נ.ב יו-מן אני ישחק בזה במחשב - אולי נשחק אונליין

Kobi Guerrero

New member
פריק זה רעיון לא רע...

אבא של חבר שלי עובד שם. אני אבדוק איתו בקרוב. אני אודיע פה אם יש התפתחויות בנושא.

Reshefgarcia

New member
רעיון....

צרו איתי קשר בפרטי אם יש לכם ת'יפ ב PS2 יש לי הצעה בשבילכם...

HartAttack

New member
בכל החנויות ברשת

בmushi תמיד יש, וקניתי את 2004 מהם אני יודע שכבר ראיתי שבאול גיימז כבר אפשר להזמין מראש את 2005 ואם כבר, מישהו שיחק ב 2004? אני אתקן- מישהו שיחק ב 2004 ונהנה? אני ממש לא אהבתי אותו יחסית לקודמים. הם עשו אותו ממש מסובך, וההבדלים בין דרגות הקושי נוראיים לדעתי. אני מקווה ש 2005 יהיה יותר טוב, אני יודע שאני בטוח אקנה אותו.

למעלה