סימניות

ג ל ע ד א

New member
סימניות

קודם כל חג שמח. שנית רציתי לספר לכם שאני הגבר היחידי שמשתתף בהחלפת סימניות בפורום אומנות שימושית ב-YNET. לכבוד המאורע קיפלתי שלוש סימניות משני סוגים שונים. אני מצרף תמונות ולינקים להוראות למי שבא לו להכין. גלעד

גילה או

New member
הסימניה של הלב

הפכה להיות המתנה המועדפת עלי לאחרונה (מאז שלימדת אותי אותה במפגש).אני מחלקת אותה בהנאה רבה לכל ידידי.

DocToRXY

New member
עזרה בבקשה

שלום, התחלתי לעשות את הסימניה של הלב ולא הבנתי בתרשים איך אני עושה את השלבים 31 32 33.. אם מישהו יכול בבקשה עם תמונה שלו או הסבר במילים מה אני עושה שם.. תודה רבה מראש

ג ל ע ד א

New member
זהו השלב השני הקשה

את השלב הראשון עברת כבר ... בשלב 31 רואים שצריך לדחוף פנימה כלפי שמאל. בעצם צריך לדחוף את שני הצדדים בצורה סימטרית - שמאל וימין. מה שרואים בציור הוא חצי מרובע בכל צד. החצי השני נמצא בפנים. כל הריבוע הוא הר כאשר האמצע שלו הוא בקעה אותה אתה צריך לדחוף. לאחר השיקוע צריך לקפל לשניים כפי שרואים בשלב 33. שים לב שלאחר הקיפול הזה יש לך כבר את הלב (שלב 34) כך שזה יכול לעזור. אני מקווה שההסבר המבולבל הזה יעזור לך ואם לא אתה מוזמן לפגישות שלנו ושם אני אלמד אותך באופן אישי.

DocToRXY

New member
מקווה שהבנתי...

הייתי שמח לבוא למפגשים אני בצבא ובאיזרו חיפה אז בכלל לא מסתדרים לי השעות אם אתה רוצה לראות עשיתי כבר כמה וכמה קיפולים וצלמתי לינק לגלריה שלי

DocToRXY

New member
הצלחתי אבל

לא בדיוק כי כבר מרוב הנסיונות החצי ריבוע נהיה רך מדי אני יעשה את זה הקיפול עוד כמה פעמיים וזה יצא לי בסוף יותר מדויק תודה על העזרה

עלמה7

New member
שתיהן מקסימות!

אהבתי את הראשונה יותר (יותר מיוחדת). את השניה ניסיתי לקפל, אבל הסתבכתי עם ההוראות באיזשהו שלב (די התחלתי). אז טוב שאתה משתתף, והן בכל זאת יסתובבו בהחלפה!

ג ל ע ד א

New member
אני דווקא חשבתי שהשנייה יותר מיוחדת

זה וודאי נובע מכך שהיא יותר קשה לקיפול. דרך אגב, אם תצטרפי פעם לפגישות שלנו, אני אלמד אותך לקפל אותה. גלעד

simarol

New member
הלינק הראשון

לא מצאתי את ההוראות לסימניה הראשונה בלינק שנתת(!?) האם אני לא בסדר ?

ג ל ע ד א

New member
פתרון

נפתח לך דף החיפוש הראשי של האתר של אלכס ברבר. תכתוב bookmarks ותקבל קישור. תקיש עליו ולך לעמוד השלישי. בהצלחה, גלעד

סימה היא אישה

לפי מה שידוע לי

simarol

New member
thanks Gilad

I tried again and this time - POOF! - the site opened right to the bookmarks!

לירנית10

New member
עזרה...

הלינק של הסימניה הראשונה לא נפתח לי והסימניה עם הלב ממש קשה יש אפשרות שתתיתן עוד לינקים של סימניות?? תודה מראש

למעלה