סימנים לזה שאתה מכור לאינקובס

Anomally

New member
סימנים לזה שאתה מכור לאינקובס

ראיתי בפורום הרשמי שלהם שיש דיון נחמד כזה חח שאנשים כותבים סימנים לזה שאתה מכור לאינקובס P: נראה לי 500 חח..טוב אבל לא צריך להגזים..נראה לכמה סימנים נגיע >_> טוב אז קבלו את ההתחלה חח - 1- כשאתה עומד במעבר חצייה ואין שום מכונית שעוברת ויש אפשרות לעבור אבל יש אור אדום כמעט תמיד a certain sheade of green מתנגן לך בראש 2- הצלצול בפלאפון שלך,זה שיר של אינקובס 3-אתה מוצא ברחוב הרבה כפילים של מייקי 4- כשאתה פוגש מעריץ אינקובס אחר אתה תמיד תנסה להוכיח לו כמה שאתה מעריץ יותר גדול 5- כשאנשים מעוותים את השם שלהם אתה תוקע בהם מבט רצחני ,הקול שלך הופך לרציני ואתה אומר "אינקיובס." ואז הם מקבלים מבט מפוחד/מודאג ואומרים "אה..אוקיי" O.ם טוב ממ..אני מקווה שזה יצליח חח :)

L A D Y B U G 2

New member
המשך...

6. כשאתם מסתובבים ברחוב ושומעים שיר של אינקיובאס אז לא ממשיכים הלאה וחייבים לשמוע אותו עד הסוף. 7. כשנכנסים לחנות דיסקים ישר הולכים לבדוק את הדיסקים שלהם, למרות שיש לנו את כולם... (או שזה רק אני??)

noynav

New member
המשך.

8. כש- 90% מהשירים שלך באמפי הם שירים של אינקיובס. 9. כשאתם קם איתם בבוקר, והולך לישון איתם, ולא יכול שלא לחייך כשאתה שומע שיר שלהם. 10. כשחבר שלך אומר מילה באנגלית, והדבר הראשון שעולה לך בראש זה שיר שלהם שבתוכו נמצאת המילה הזאת. 11. כשגם שבועיים אחרי ההופעה שלהם [ויכול להית גם יותר זמן] אתה לא מפסיק לדבר כמה היה מדהים. 12. כשאמא שלך כבר מזהה שירים שלהם, ופתאום כשהיא שומעת שיר שלהם ברדיו היא צועקת לך כדי שתדע. [ואמאשלך לא שומעת שירים שלהם.]

hilikus

New member
חח איזה הזוי זה..

אצלי כמעט הרוב ככה, הכי אלה 6-11

13

כשיוצא לך במקרה להתקל בשיר שלהם בשום מקום ונמרח לך חיוך גדול על הפנים וזה עושה לך את היום :) (קרה לי שילשום. היה לי יום נוראי ופתאום היה שיר שלהם במועדון שהייתי בו וזה הפך את היום לקצת פחות גרוע)

Incubus Creep

New member
המשך:)

14. כשאתה בבית ושומע שירים של איניוקובס ומרותק לחדר כי אתה לא יכול לצאת או לראות טלוויזיה כל עוד אתה שומע את הדיסק או השיר.. 15. כשאתה מגלה שמישהו שאתה מכיר שומע גם אינקובס אז אתה מאושר לדעת שיש עוד אנשים שיכולים להעריך מוזיקה כזאת טובה. וגם שעכשיו אתה יכול לחפור לו על אינקיובוס וזה לא יהיה נורא כמו לשגע חברים שבכלל לא מכירים את אינקיובס. 16. כשמחפשים סרטונים של אינקיובס ביוטיוב ואחרי זה קוראים גם את כל התגובות (X:) ואם מישהו כותב משהו רע עליהם ישר מגיבים לו בחזרהXD 17. למרות שיש עוד להקות שאוהבים כשאתה מכור לאינקיובס אז אתה שומע רק אותם 18. כשבכל חור שאפשר להמליץ על להקות או שמדברים על מוזיקה תמיד תדבר על אינקיובס 19. כל פעם שאתה רואה קליפ של אינקיובס בטלוויזיה אתה עוזב הכל, מדליק את הטלוויזיה בפול ווליום ונמרח לך חיוך ענק על הפרצוף.. 20. רואה תוכניות של מצעדי קליפים רק כדי לראות אם אנשים קיבלו שכל ואולי אינקיובס גם יהיו שם. 21. כשאתה חולם עליהם בלילה (X:X:) הממ כן, והכי נכונים לגבי ממה שכבר אמרו זה 6-11 ו-13 ומה שמגניב זה שכשאנחנו נוסעים נסיעות ארוכות אני תמיד מביאה דיסק של אינקיובס ואבא שלי חושב שהם טובים :O

tnhr2

New member
המשך

22. שאתה הולך ברחוב ומנסה לשיר שירים מ-Fungus Amongus 23. שאתה הולך ברחוב ומצליח לשיר שירים מ-Fungus Amongus

hilikus

New member
חחח

קורה לי..ואף אחד לא מבין מה אני שרה..או מחרטטת.

noynav

New member
חחח פאק חלמתי על ברנדון.

ובת דודה שלי התחילה איתו. אבל עזבו את זה.. הוא דיבר עברית! :) XD

Anomally

New member
המשך (=

24 - יש רגעים שאתה נזכר סתם ככה פתאום במייקי אומר "a pee of stream " (מהתוספות של המורנינג ויו סשנז) ואתה מחייך וצוחק עם עצמך לבד ואף אחד לא מבין מה נסגר איתך. 25-כשאתה מתלהב מהעובדה שהמנגינה של לאב הרטס נמצאת ברקע של איזו פרסומת לתחרות החלקה על הקרח ביוריספורט חחחחח ולמרות שזו רק המנגינה בכל זאת אתה נשאר עד סוף הפרסומת מול הטלויזיה מהופנט. 26-יש לך פינה קטנה בחדר שמוקדשת ללהקה.או לפחות תמונה של ברנדון ליד המיטה כדי לקום בבוקר וישר לחייך P: (מודה באשמה)

hilikus

New member
זה לא מורנינג ויו סיזנז?

מה?! חח איזה פרסומת..זה נשמע מזה לא קשור לשיר.. ובקשר ל26 אין לי את ברנדון,אבל יש לי את זה בגדול בחדר.. (איזה מישהי עשתה את זה בשביל לזכות בפוסטר של סיבוב ההופעות שלהם)

Incubus Creep

New member
מגניב

ראיתי את זה גם בדויאנט ארט.. איך השגת את זה, פשוט הדפסת בגדול? (אני יודעת, שאלה טיפשית)

hilikus

New member
אהא

אפשר להיכנס לקובץ, זה מספיק ענק בשביל להדפיס את זה בגדול.. וזאת לא הייתה שאלה טיפשית חח

Rock Bottom

New member
אגב, זה Morning View Sessions

שהוא גם לדעתי ה-DVD עם הביצוע הכי איכותי שלהם אי פעם (מבחינה מוזיקלית בלבד! רד רוקס אונס כל הופעה שלהם.. אז לא להתבלבל).

noynav

New member
27.

27. כשאתה תולה את הכרטיס של ההופעה שלך על הקיר, ומתחיל להזכר בהופעה כל פעם שאתה מסתכל עליו. ~מביטה על הכרטיס העזוב והיפה שלי~

noGz

New member
גם שלי על הקיר, לנצח ישאר

אח הזכרונות=] ויש מלאאא דברים שתקפים לגבי, עייפות מונעת פירוט. לפחות אני יודעת שאני לא לבד...וגם, כמובן, שאני מכורה. הם פשוט כ-ל כ-ך טובים! שמה את Make Your Self (דיסק) והולכת לישון, ומי יתן שאחלום גם אני על בראנדון!

Cranberry Juice

New member
מה? איך יש לך את הכרטיס?

המאבטח לקח לי אותו בכניסה! :O איזה עצבים, כבר תכננתי למסגר אותו ):

למעלה