סימנים לזיהוי רווק\ה בלי חבר\ה

מיטללל

New member
סימנים לזיהוי רווק\ה בלי חבר\ה

איך יודעים שמישהי רווקה? - שהיא לא מורידה שערות מהרגלים בחורף. מה עוד ?

ScorpioID

New member
פחות טיפוח חיצוני..

זתומרת הורדת שיערות מהפנים לעתים רחוקות יותר... ציפורניים פחות מטופחות... לבוש חיצוני פחות מוקפד.... וכ"ו אגב.. את לא אמורה להיות בצבא?

חח...גם אני אמורה להיות בצבא

עכשיו... לי ולמיטל בנתיים יש חצי יום <אם אפשר להגדיר את זה ככה..> ולדעתי... אצלי זה בכל אופן ככה,כשיש לי חבר אז בנים ברחוב לא ממש מעניינים אותי,אני לא נגיד נועצת במטים...או מתעמקת בהם. אבל לעומת זאת כשלא היה לי חבר יותר הייתי מסתכלת,מנסה לרמוז בחיוך קל.

Dani my love

New member
לא מסכימה

רווקות דווקא הכי משקיעות בעצמן... כדיי להפסיק להיות רווקות... כמה צפויי

ilana4ka

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אקסקיוזה מואה באמת!!!!!!!!!!!!! אבל אני בשוק מעצמכן בננות!!!!!
מה זה?!אתן מוציעות שם רע לכל הבנות!!! אני לא יודעת מה איתכן, אבל אני ת-מ-י-ד משקיעה בעצמי, ואני תמיד מטופחת. וזה ממש לא משנה עם יש לי חבר או לא. בכל מקרה, אני ב-כ-ל-ל לא מסכימה עם מה שאתם אומרים. אם בחורה רווקה, אז היא לא משקיעה בעצמה?! לפחות לגביי, זה לא תקף. בכלל.

ScorpioID

New member
לגבייך....

חברה שלי לשעבר לא עשתה גבות חודש בערך לפני שנפגשנו... אחרי שהתחלנו לצאת היא התחילה יותר לטפח את עצמה

ilana4ka

New member
חח וואט דה פאק?!

אני בחיייייייייייייים שלי לא אזניח את עצמי. אני לא משקיעה בעצמי בשביל אחרים. אני משקיעה בעצמי בשילי, ובשביל התחושה שלי עם עצמי...

אורית15

New member
U GO GIRL:)

חח אני בדיוק ההיפך.. לא משקיעה בעצמי, לא משנה מה מי נכנס לחיים שלי

אורית15

New member
דווקא זה יכול להיות לשני הכיוונים

בנות שיש להם חבר, כבר לא צריכות להיות מטופחות, ולנסות יענו להראות יפות לא חושבים? *וואי, יש לי דג'הוו אחושרמוטה!! אני זוכרת שבאמת רשמתי את זה!*

Sunset Night

New member
ההפך

לדעתי דווקא הרווקים והרווקות משקיעים יותר זמן בטיפוחם החיצוני כדי שיראו יותר מושכים. לאנשים תפוסים כבר, אין צורך להשקיעה בהגזמה במראה החיצוני, משום שיש להם כבר מישהו שמקבל אותם כפי שהם.

yogo18

New member
אני מכיר הרבה ידידות שלי שמאז שיש

להן חבר הו ניהיו דבות! וזה כמובן בעדינות אני אומר... אה... ופורום נחמד מאוד!

emh

Member
אבל... אבל... אבל....

בחורף קרררר!!!!! הרגליים מכוסות טוב טוב! אני עדיין לא מסוגל לראות לכן דרך הבגדים!!!

למעלה