סימנים!!!!!!!!!!!!

amore

New member
סימנים!!!!!!!!!!!!

סיפורו של חריץ לפעמים אני מביט אל פני במראה, שמשתקפים במלוא ערוותם הגלויה. בם הזמן השאיר את את חותמו, כאומן החורץ עם מפסלתו. חריצים חריצים חרושים הפנים, לכל חריץ יש סיפור שמעריץ. האחד נחרץ במותו של אבי הנערץ. השני יספר על מותו של אחר. השלישי נחרש עם סיפור כבשת הרש. הרביעי לאורך הרקע מטפס, מחפש מיקום לסיפורו הרופס. הארוך,שמשאיר חותמו היהיר על מצחו הרחב של בעל השיר. ואחד שאינו מוצא את מקומו, כי לכוד הוא בין שלישי לרביעי. אחד רחב,שאת סיפורו לא אוהב. אחר שמספר,אך אינו מתיימר. מי ששואל מיד אני משיב,כי רואים את החריץ,שאותי מיד ממריץ, סיפורו של הנ"ל,מן האופל הושחל, במלחמת כיפור קורה הדבר. מלחמה ארורה,חבל,אל תשאל, כי יותר מזאת לספר,לא אוכל. אבל אם בין החריצים תקרא, אולי התמונה תבהיק במראה.

מיכל@בר

New member
אמור יקר אחד....

הקמטים ומה שביניהם... אומרים ש"מרויחים" אותם בכבוד, ואתה, עם הרגישות הרבה הזאת שלך, קורא להם בשמות ומזהה מי זה ומי זה... וכמו תמיד, מאד נוגע...

AMOR יקר, פעם היתה לי מכונית ששמה

היה אופס. את השם נתנו לה (האחיינים שלי שותפים מלאים בבחירות הנ"ל), כי מישהיא נכנסה לי בדלת האחורית בשוגג. היא עשתה רוורס ו.. אופס. לאותה מכונית יקרה על הפלסטיק הקדמי (דשווד), היו חריצים עמוקים ומאוד מיוחדים. כשסידרנו את הרכב בהתחלה וחשבתי לתקן ולסתום אותם ולעשות יחידה אחת, חלקה ויפה לימד אותי אחייני דבר מאד מיוחד: גם לרכב יש אופי משלו והחריץ מסמן את איכותו ואת אופיו המעמיק. הוא הציע לי ללמוד ממנו ולמרות החריצים לאהוב אותו כפי שהוא. כמו שאתה מבין לרכבים במשפחה יש נשמה כמו לכל עציץ וחלון. וגם איזה יופי שילד הקטן ממני ב-18 שנה יכול היה ללמד אותי איכות ראיה שכזו. הכתיבה שלך עדיין מרטיטה בי רגשות, הפעם הצלחת לעורר בי את הכבוד אל החריצים ולראות בהם יופי וחוכמת חיים. התגעגעתי לכתיבה.

בין השורות.. בין החריצים..

בין לבין. החריצים הם קמטים. השורות הן מלים. והאמת שם בין. החללים. והרווח שבין החריצים. והשקט שבין המלים. והיום כשאתה מסתכל במראה amore אוהב יותר את מה שרואה?

אחלה, אתה מתחיל להשתבח

והחריצים הנחרצים האלה... תראה על מה עוד אומרים שהוא נחרץ: גורל שנחרץ... דין שנחרץ... נותן לך חומר למחשבה?

amore

New member
הנאה צרופה!

אני כל כך נהנה להביא בפניכם את השירים שאתם,עם המילים הטובות,נתתם לי את הכח וההנאה ליצור אותם. אני מאד נהנה לשמוע שאתם נהנים וזה נותן לי המון כח. תודה לכם. אלי

למעלה