אני בשבוע 5+2. החזה שלי התמלא, אך מלבד זה אני עדיין לא מרגישה כלום (בחילות, חולשה עייפות) האם זה סביר לא להרגיש כלום בנתיים? מתי מתחילות התופעות האלו ומתי לצפות להרגיש אותן?
גם אצלי הסימן הראשון היה שהחזה כאב לי מאוד. סימן נוסף הגיע בשבוע 7 בערך- כשהתחלתי לסלוד ממאכלים וריחות מסויימים (בעיקר עוף, בשר, אורז). רק לראות את המאכלים היה גורם לי לרצות ללכת להקיא. אח"כ הצטרפה עייפות מטורפת בערך משבוע 10 . בקיצור - לא תמיד הכל בא בבום - וטוב שכך. דבר דבר. זה לא מעיד כהוא זה על תקינות ההריון. יש בנות ברות מזל שלא מרגישות כ-ל-ו-ם כל ההריון - הכל עובר אצלן רגיל !! וההריונות תקינים. ומתי לצפות להרגיש את התחושות האלה- זה מאוד אינדיווידואלי לכל אחת. לא כל אחת תחווה את כל הסימפטומים.
לי לא היו שום תופעות הריון לא בחילות, לא הקאות, לא סלידה מאוכל או מריחות. כלום. אם לא היו מראים לי כל פעם בUS שיש שם משהו בפנים, לא הייתי מאמינה שאני בהריון...
עד שהתחילו הסימנים בהתחלה הייתי בטוחה שסתם עובדים עלי שאני בכלל לא בהריון (אחרי בדיקה ביתית ובדיקת דם חיוביות ) כי פשוט לא הרגשתי בהריון כל הזמן אמרתי לעצמי שתמיד חשבתי שיש בחילות והקאות וכו' ואין לי כלום! ואחרי שבועיים - באו הבחילות בגדול!!! מבוקר עד הערב ממש מזעזע ועברו רק בשבוע 14 וכמו שכתבו אחרות לפני יש בנות שעוברות את ההריון בלי בחילות ושאר ירקות אז תשמחי בינתיים כל עוד את לא מרגישה כלום אולי זה יבוא לך בבום (ולפחות נהנית משקט יחסי עד שהגיעו) ואלי בכלל לא יהיה לך!! חוצמזה - המון מזל טוב!
אני באמצע הריון שלישי. עדיין לא התחלתי לסבול מבחילות או חולשה... עייפות דווקא יש, אבל גם יש שני ילדים שלא כל כ מאפשרים לי לישון יותר מ-3 שעות ברצף... בהריון ממש לא חייבים להופיע תופעות לוואי. כל עוד אין לך - תשמחי.
אני בשבוע 18.5 וחוץ מכאבים קלים בחזה ובשבוע האחרון תזוזות קלות של העובר לא היה לי שום סימן מאלה שכולם מדברים עליהם בחילו, הקאות, עייפות, צרבות, עצירות..... שיהיה לך בהצלחה ותהני מכל רגע!!!
גם אני איתך בשבוע 5+3 והחזה נפוח וכואב אבל עוד לא עם סימנים אחרים (אולי קצת צקבת). בהריון הקודם הרגשתי מעולה עד שבוע 7 ואז הפכתי סמרטוט (בחילות הקאות- עד 4 ביום) ירדתי 10 ק"ג (התחלתי דבה גם), וזה נמשך עד שבוע 13 וזהו, אז אני אוגרת כוחות לקראת השבוע הבא ומקווה שבהריון הזה אני לא היה כ"כ מבוחלת.
אבי בשבוע 8 + 2 ולא מרגישה שום דבר אם לא האולטרסאונד והבדיקת דם לא הייתי מאמינה שאני בהריון אין עייפות אין בחילות אין הקאות אין את הדבר הזה שאומרים שלא רוצים לשתות קפה, או שאוכל עושה רע... פשוט כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לעומת זאת, חברה שלי, שבדיוק כמוני במועד השבועות, סובלת מבחילות והקאות, עייפות מדהימה, וכל הסימנים האחרים לכי תביני את זה