סימני שאלה ותופעות מוזרות (או שלא)

סימני שאלה ותופעות מוזרות (או שלא)

אז כמו שעדכנתי כבר לפני מספר ימים הכתמים המסמלים את בואה של המכשפה כבר הופיעו והם הולכים ובאים כבר כמעט שבוע :-} אבל המחזור מבושש לבוא...מישהי מכירה את התופעה הזו? מאחר והמחזור שלי מאד ארוך ומאד לא סדיר אני רק יכולה לומר שעברו 6 שבועות מהמחזור האחרון... אז מה - יש עדיין סיכוי? הבטחתי לבעלי שאני אקנה ערכה, אבל לי יש הרגשה שאני סתם הולכת להתאכזב...

גורבי

New member
בהחלט יש סיכוי...

רק לשמור על אופטימיות זהירה. יש תופעה שנקראת דימום השרשה, שמופיעה בד"כ בשלבים הראשונים ביותר של ההריון. זה בד"כ דימום קל מאוד (יותר הפרשה דמית) בערך מתי שאמור להגיע המחזור. חוץ מזה, יש נשים שיש להן דימומים קלים ולא-מזיקים במהלך השליש הראשון, ויש נשים שממשיכות לקבל כמו-מחזור גם במשך ההריון
... בקיצור, תקני ערכה (יש מבצע בסופרפארם על אחד הסוגים, לא זוכרת איזה), ואני מחזיקה אצבעות
לבשורות טובות.

פוקית27

New member
מצד אחד אני יודעת שכל פעם שהרגשתי

שהמכשפה מגיעה (גם כתמים שמראים על התחלתה)היא בסוף הגיעה, מצד שני יש את כל עניין ההשתרשות וייתכן שעל זה מדובר. אני בטוח לא הייתי עומדת במתח ועושה בדיקה כבר אתמול. בעיני יותר קשה המתח והלחץ מאשר האכזבה שעליה כבר למדתי להתגבר תוך כמה דקות. אני הייתי מקשיבה לבעלך.

העניין הוא

שאני ממש לא מרגישה "בהריון" להיפך - ההרגשה שלי היא שאני לא
בכל מקרה מבטיחה לעדכן...

פוקית27

New member
שמעתי כבר הרבה סיפורים על בנות ש-

בחודש שבו הכל הסתדר הן היו בטוחות שהנה המכשפה מגיע והכל הסתדר. אומרים שיש את אותן תחושות בתחילת הריון ובהתחלתו של מחזור. מחזיקה לך אצבעות בכל מקרה

הבטחתי לעדכן....

אז עשיתי בדיקה והתשובה שלילית ביותר , אפילו לא טרחתי להעיר את הבעלול ....
ובהזדמנות זו - מישהי נתקלה בתופעה הזו????

Gill Gallad

New member
../images/Emo182.gif בתקווה ליותר הצלחה בעתיד!

לא נתקלתי בתופעה זו אישית ובנושאי איחורים וביוצים יש כאן המבינות פי כמה יותר ממני. מה שאני כן יודעת זה שאכזבתך נופלת על אזניים קשובות ורגישות - כולנו פה בסירה אחת. מאחלת לך לא להתאכזב שוב
ובהצלחה בנסיונות הבאים.

m i c h a l y

New member
לי אמנם אין

תופעות כמו שלך - אבל אצלי אף פעם לא היו תופעות מקדימות למחזור, בכל אופן באיחורים מטורפים (שאינם הריון) אני מנוסה, לצערי, למעשה - לא נראה לי שפעם אחת מאז הפסקת הגלולות היה לי מחזור נורמלי..... (ארבעה מחזורים) אני לא זוכרת בכמה זמן מדובר, אבל במידה והאיחור הוא של יותר משבועיים נראה לי שכדאי לבקר אצל הרופא (ויש כאן כאלה שלא יסכימו איתי אז קחי את העיצה שלי בערבון מוגבל) בכל אופן - בהצלחה בנסיונות הבאים, מיכל.

היי אני מסיפור אחר

6 שבועות של איחור נישמע די המון זמן מקווה שאולי התשובה השלילית מוטעת הכי טוב זה באמת להתייעץ עם רופא ושיעשה לך US ויתן לך חוות דעת של מה שקורה איתך. מאחלת לך רק הצלחה

למעלה