סימפסון,ליסה סימפסון

hospital_food

New member
סימפסון,ליסה סימפסון

יצא לי לראות עכשיו שוב אחרי שנים ,את הפרק "ליסה הצמחונית", פשוט פרק חזק ומדהים שאני בטוח שהפך כמה אלפים לצמחונים(אני מכיר 2 כאלה). עוד לא יצא לי לראות קומדיה שעסקה בנושא כל כך ברצינות. יצא לי לראות פרקים שעסקו בנושא בדרו קארי, חברים, זיווגים, סאותפארק(בעונה שמשודת עכשיו בארהב) ובכולם רק ירדו על הצמחונים אז כל הכבוד לסימפסון כל הכבוד לליסה

vegi force 1980

New member
יש גם את הפרק

שהיא מצטרפת לפעילים ירוקים בקטע של פעולה ישירה וכאלה....

skin blues

New member
איזה פרק יפה..

אני זוכרת שראיתי אותו בפעם הראשונה... מראים שם גם את פול ולינדה מקרטני אם אני לא טועה

m_shy

New member
יש לך את זה בקלטת?../images/Emo92.gif

זה יהיה לדעתי עוד אחד מהדברים שיהיה נחמד ושימושי לאנונימוס בספריה..! אנא צור קשר במידה ויש לך את הפרק הזה בזמינות... תודה שי משולם

hospital_food

New member
אין

הורדתי את הפרק מקאזה וצפיתי פשוט תלכו לקאזה ותרשמו: lisa the vegetarian

manga girl

New member
אתם לא יודעיםבמה נזכרתי!

אני מאוד אוהבת את מארדג´ עד שפרק אחד היתה חתונה בעיר והחתן עזב את הכלה באמצע. מארד´ג "אימצה" אותה אליה הביתה ובלה בלה בקיצור ראו אותן מבשלות ואז מארדג´ אמרה: מארדג´: אני תמיד מוסיפה מרק עוף בשרי לאוכל, כי ליסה היא צמחונית. זה מאוד מזין המרק הזה.(היא אמרה משו כזה בערך) הכלה הנזנחת: איזו אמא טובה את. עלאקי אמא טובה.

enbalush

New member
הסימפסונים מעולים

ההצגה של ההתנהגות הזו היא מאופיינת מאוד לאמהות שהן דואגות אבל אין להם שמץ של מה זה אמונה או אידאולוגיה או למי שרוצה, רגש, ובכך שבחרו להציג את זה בסדרה הצורה מצחיקה זה מדגיש עוד יותר את האקט הנוראי!!! מצויין

manga girl

New member
טוב..נו שיהיה אמא שלי לא עשתה את זה

נדמה לי... אה כמעט שכחתי

vegi force 1980

New member
היה לי איזה חבר שהיה טיבעוני

אמא שלו הייתה שמה לו עוף באוכל והוא לא היה מרגיש כי היא הייתה טוחנת את זה העניין הוא שהבחור סבל מתת תזונה אז זה מה שאמא שלו חשבה שצריך לעשות.... היום הוא כבר לא טיבעוני.... צה"ל שינה אותו.....

למעלה