סין ואשראי

ברקוש22

New member
סין ואשראי

שלום רב לאחר מחשבות והתלבטויות רבות סוף סוף החלטתי אני טס לסקוטלנד ביוני לאחר חודש לסין למשך חודשים וחצי. אני עוד אתיעץ לגבי מסלול אני מאמין. השאלה היא איזה ויזה לדעתכם היא הטובה ביותר מנסיונכם האישי. דיינרס טוב? ישראכרט? יש הבדל בכלל? יש מקומות שלא מכבדים סוג מסוים? תודה רבה

matan be

New member
מזומן

חוץ מהערים הגדולות ובתי מלון כולם משתמשים במזומן גם לא כל כספומט יעבוד לכרטיס בינ"ל

אMור

New member
היית זהיר....

הרשה לי לחדד ולומר שמרבית מכונות ה- ATM לא יכירו בכרטיסים בינלאומיים, אלא אם יתמזל המזל לסניף HSBC או דומיו. אפילו BANK OF CHINA המכובד לא תמיד יכיר בכרטיס בינלאומי... כמו שנאמר, הליך פתיחת חשבון מקומי הוא פשוט ואינו כרוך בתשלום, מקבלים כרטיס DEBIT בעזרתו אפשר למשוך RMB מכל מכשיר ולשלם איתו כמעט בכל החנויות. זה גם מקנה את הפריבילגיה להסתובב ברחובות ללא כמויות מזומן גדולות ולהימנע ממקרי כייסות, השכיחים ביותר - במיוחד כלפי הזרים.

hoveshk

New member
סליחה שאני מתפרץ

אבל מהנסיון הלא ממושך שלי בסין, הסתדרתי יפה מאוד בערים עם כרטיס אשראי בינ"ל. בנק אוף צ'יינה, agricultural bank of china- הם בעיקר- וברור שאם יש HSBC אז גם. נכון שיש המון אחרים שלא מכבדים, אז אתה פשוט מוציא כל פעם סכום מספק. בכל מקרה, בשנגחאי, בייג'ינג, גואנגדזו, גווילין [מה שאני זוכר] יש בוודאות כספומטים רלוונטיים. קשה לי להניח שזה שונה בערים גדולות דומות... אבל בכל מקרה, תמיד עדיף להיות מגובה עם מזומן למקרה שצריך. [ד"א- לי יש ויזה].

למעלה