סין-סין , תאילנד -תאילנד

שלייבלה

New member
סין-סין , תאילנד -תאילנד

שלום, בסוף הבחינות, בערך עוד שלושה שבועות, אני טסה לתאילנד לחודש רציתי לשאול אם למישהו יש טיפים מעניינים: 1. מה חשוב לקנות 2. איפה כדאי לישון 3. מה עושים עם המונסונים וכו´ וכו´ כל תובנה שתסכימו לחלוק איתי תודה רבה שליב´ה

דיי פשוט...

1.כל מה שחשוב בעיניך את זה תקני בשביל אחד DVD יראה חשוב ובשביל אחר מיני דיסק יראה חשוב השאלה היא מה חשוב בעיניך.. 2.כדאי לישון בהתאם לתקציב ובהתאם למה שאת רוצה מה את רוצה בעצם? בתי מלון? אולי גסטהאוס? עם מקלחת או בלי? וכו ´וכו´... 3.חוץ מלחכות שהוא יעבור אין הרבה מה לעשות.... אולי בעצם אפשר להנות מהיופי שלו.. יש לך שאלות ספציפיות יותר?

שלייבלה

New member
אני אנסה להיות ספיציפית...

אוקיי... הנה זה מתחיל 1. לא התכוונתי מה לקנות שם, אלא מה חשוב לקנות בארץ לפני הטיסה. 2. בין הרופא שלי לרופא של חברה שלי יש מחלוקת לגבי התרופות נגד מלריה, ושמעתי מהמון חברות שהן עושות ממש המון תופעות לוואי. אם אני הולכת לטרק סולידי (לא לרדוף אחרי טיגריסים) לשלושה-ארבעה ימים, כדאי לי לקחת את התרופות, או שאפשר גם בלי? 3. אני מתכננת לחיות שם חודש בערך ב-700$, אז אני מתכננת על גסטהאוסים, אבל שיהיה נקי - לא אכפת אם המים חמים אבל שיהיה מקלחת, ורצוי שאני ארגיש בטוח. למה אני אמורה לצפות (מבחינת מחירים ונקיון) 4. יש מקומות ספציפיים ש"אסור לפספס" - מקום שנהניתם ממנו במיוחד? או לחילופין מקום שכתוב בלונלי פלנט אבל הוא מצ´וקמק וחבל לבוא אליו? 5. חשבתי בשלב "האיים" של הטיול לנסוע לקו צ´אנג מכיוון שהבנתי שהוא פחות המוני ויש בו יותר טבע לראות. מישהו היה שם ורוצה לספר חוויות? 6. האם אוגוסט נחשבת עונה לחוצה בתאילנד? אני שואלת בשביל לדעת האם להזמין לילות במקומות לילה קודם, או שאפשר לבוא ולהסתדר? 7. האם יש אפשרות לשלוח אימיילים בכל מקום, או רק בבנגקוק? זהו לעת עתה, אם יהיו לי עוד שאלות שאני אזכר בהן אני אחזור. בכל מקרה - אם למישהו יש טיפ כללי אחר שהוא חושב שיוכל לעזור לי אני מאוד מאוד אשמח.. שליב´ה

salmax

New member
לא לקחת כלום מכאן יש הכל שם ובזול

1. תאילנד אמנם נמצאת בדרום מזרח אסיה אבל מפותחת מאוד ויש בה הכל בכל מקום ניתן להכנס לאחד מרשתות הקניונים ולרכוש מה שרק תרצי החל מנעליים וכלה בעדשות מגע. כשאני קורא את ההמלצות מה להכין לפני זה פשוט מצחיק אותי אם את אינך עוסקת בספורט אתגרי כלשהוא שמצריך ציוד מיוחד , תסתדרי עם המעט שהבאת עמך. 2. תקציב לבתי המלון - עונת הקיץ נחשבת לעונה חלשה יחסית והמחירים בד"כ נמוכים ב50% מאשר בעונת השיא. ניתן להזמין בתי מלון מהארץ לימים הראשונים ביתר הזמן תשאלי ותמצאי המון מקומות סבירים ב-400-700 באט 40-70 ש"ח לחדר ממוזג עם מקלחת ושירותים נקיים. 3. מקומות שאסור ל"פספס" זה תלוי בך ובהעדפותייך אני ממליץ לא לפסוח על האיים בדרום וטרק בצפון . 4.קו צאנג הוא אי של מקומיים בעקרון ובסופי שבוע נוטה להיות עמוס לעייפה. אני בכל זאת הייתי ממליץ לך להגיע לקו-סמואי לחופים הפחות הומים שניתן למצוא. וגם לקו פנגן לאיזה יום או יומיים ולאו דווקא למסיבות. 5.כאמור אוגוסט לא נחשב חודש עמוס במיוחד אבל היו מקרים בעבר שגם בחודשים אלה במקומות מסוימים היה מלא. אין צורך להזמין מראש מקסימום עושים הליכה קצרה במורד החוף יש מאות מקומות לינה בכל טווח המחירים. וככל שמתרחקים מהחוף לתוך האי המחירים יורדים בחדות. 6. בכל מקום ניתן לשלוח אי מייל. טיול נעים וחבל שאני לא נוסע.

trancelover

New member
700$ לחודש ?!?

סבבה של החיים, כמו לילה אחד בנסיכה, אבל איך רק 700$ ?

למעלה