אני אנסה להיות ספיציפית...
אוקיי... הנה זה מתחיל 1. לא התכוונתי מה לקנות שם, אלא מה חשוב לקנות בארץ לפני הטיסה. 2. בין הרופא שלי לרופא של חברה שלי יש מחלוקת לגבי התרופות נגד מלריה, ושמעתי מהמון חברות שהן עושות ממש המון תופעות לוואי. אם אני הולכת לטרק סולידי (לא לרדוף אחרי טיגריסים) לשלושה-ארבעה ימים, כדאי לי לקחת את התרופות, או שאפשר גם בלי? 3. אני מתכננת לחיות שם חודש בערך ב-700$, אז אני מתכננת על גסטהאוסים, אבל שיהיה נקי - לא אכפת אם המים חמים אבל שיהיה מקלחת, ורצוי שאני ארגיש בטוח. למה אני אמורה לצפות (מבחינת מחירים ונקיון) 4. יש מקומות ספציפיים ש"אסור לפספס" - מקום שנהניתם ממנו במיוחד? או לחילופין מקום שכתוב בלונלי פלנט אבל הוא מצ´וקמק וחבל לבוא אליו? 5. חשבתי בשלב "האיים" של הטיול לנסוע לקו צ´אנג מכיוון שהבנתי שהוא פחות המוני ויש בו יותר טבע לראות. מישהו היה שם ורוצה לספר חוויות? 6. האם אוגוסט נחשבת עונה לחוצה בתאילנד? אני שואלת בשביל לדעת האם להזמין לילות במקומות לילה קודם, או שאפשר לבוא ולהסתדר? 7. האם יש אפשרות לשלוח אימיילים בכל מקום, או רק בבנגקוק? זהו לעת עתה, אם יהיו לי עוד שאלות שאני אזכר בהן אני אחזור. בכל מקרה - אם למישהו יש טיפ כללי אחר שהוא חושב שיוכל לעזור לי אני מאוד מאוד אשמח.. שליב´ה