סין שלא הכרתי

diegok

New member
סין שלא הכרתי

אני כבר 8 חודשים בסין אבל לטייל מחוץ לערים הגדולות לא יצא לי השבוע הייתי באזור של מפעלים שנמצא בכפרים מה אני אגיד הופתעתי לטובה מהנוף ומהאנשים הנחמדים זה בדיוק מה שדמיינתי על סין לפני שבאתי בכל מקרה אני ממליץ בחום לכל האנשים העובדים למיניהם לשבור שיגרה ולצאת לטייל בכפרים דרך אגב האזור שאני הייתי בו נמצא שעה מ HZ ונקרא TONG LU ואם כבר בHZ עסקינן אני מבטיח למנהלי הפורום שהם רק ייהנו שם

אMור

New member
וואו!

איזה מתלהבת. סתם, באמת אחלה הרים.-
מפתיע ש- Tong Lu מקום יפה. העיר ידועה כאחת התעשייתיות ב- ZheJiang. יש שם יותר מ- 800 מפעלים, רק לעטים... דייגו, אתה גם ב- HZ בחג?

guanyin

New member
בואנה אמור...

עם הציניות הזאת לא תגיע רחוק! (טוב, אולי כן, אבל לא למקומות השוים באמת!)

diegok

New member
../images/Emo21.gifלא הבנתי אם וואו זה ציניות...

בכל מקרה זאת סתם תמונה להמחשה... העיר באמת תעשייתית אבל הדרך לשם יפה ומסוכנת... אני החלטתי לנסוע לתאילנד (חבל כי הבנתי שאתם באים ל HZ) בכל מקרה אני נוסע לתאילנד עד ה6.2 ואז הונג קונג עד ה 12.2 ( רציתי HZ אבל אני פוגש חברים בהונג קונג...) אז אם תהיו בהונג קונג צור קשר וניפגש על איזה עכבר

Omiz

New member
תעשה חיים !

ניפגש כבר מתישהו כשתחזור...מה עם הקולמביאנית והארגנטינאית, דיברת איתן? היא התקשרה אליי אתמול ב-3:40 בלילה, מטורפת! חשבתי שזה השעון מעורר, לא הבנתי מה קורה...
תאמין לי, אתם שעובדים בחו"ל עושים חיים ! כמה כבר זי%$#ת היום ???

diegok

New member
וואלה שאלת מיליון הדולר

כשהם היו פה דיברתי איתם אבל מאז לא יצא לי לדבר איתן... אני צריך שתזרוק איזה כמה מילים טובות עליי כשתדבר איתן... בכל מקרה תגיד לי עד מתי אתה ב HZ ונראה...

אMור

New member
ממש לא ציניות..אחלה הרים!

אבל במיוחד בית החלומות שם למטה משמאל... מי צריך תאילנד...

למעלה