סינגלים ביער מגידו

IlanShacham

New member
סינגלים ביער מגידו

הבוקר יצאתי עם כמה רוכבים נועזים לאימון ניווט ביער מגידו. לאורך הדרך נתקלנו בכמה מקומות בסינגלי אופנוענים שחצו את הדרך. לא היה לנו זמן לבדוק אותם, אבל הם נראו אייכותיים ביותר (גם אם טחונים היטב). מדובר בעיקר באזור שמצפון מערב לקיבוץ. מישהו מכיר? רכב? כמו כן המקום מאוד נחמד וכולל דרכים טרשיות בדומה לחורשן, נופים לכל הכיוונים, והרבה טבע (2 ארנבים, אמא חזירת בר ושלושה חזרזירים, שועל ופרה, זה מה שקלטתי היום). מומלץ לגיחות חקירה והנאה

רמי לשם

New member
פרת הבשן או פרת משה רבנו ../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif

תראה, אני כבר חצי שנה לא בארץ, אבל לפני שעזבתי, פרה לא היתה חלק מה"טבע", יותר חלק מהחקלאות, אבל אולי דברים השתנו....

IlanShacham

New member
עמדה לה פרה בודדה על אם הדרך

כל חברותיה נעלמו ורק היא נותרה להתמודד עם ארבעת החייזרים. מגיע לה הכבוד.

alonaski

New member
על ראש הגבעה עמדה לה פרה...

פתחה וסגרה את ה&$%# שלה! בא חזיר, לה לה לה לה לה... וככה נולד השמור הצעיר!!!

shl17

New member
ובכן

כל האזור מפוצץ סינגלים ,לך בעקבות הפרות . אבל מה קצת מתגובותיך בעבר לא נראה לי שתאהב אותם. כמו שרוב האנשים לא ככ אוהבים הסינגלים בהר חורשן(קוצים ועליות טכניות קשות)

אנחנו דווקא ראינו שם כמה סינגלים

ממש מזמינים, ודווקא חשבתי אולי כדאי להפסיק לרגע את אימון הניווט כדי לבדוק אותם, אבל בדיוק היו שם כמה אופנוענים שחרשו אותם הלוך ושוב כך שהדבר נדחה לבינתיים.

IlanShacham

New member
אני לא מתכוון לשבילי פרות

אלא, כמו שאלעזר אמר, סינגלים אמיתיים

רֶשֶף

New member
בוא נראה אם אתה יודע...

מצאת שביל, שנראה כמו משהו שנוצר ע"י בעלי חיים. אין בסביבה שום בעל חיים, שיעיד על מעורבותו בעניין. איך אתה יודע אם זה שביל פרות או שביל עיזים?

רֶשֶף

New member
בינגו../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

ציגלע בובקעס מטעם העיזים, "מָאפִינס" מטעם הפרות. וזה מה שקוראים "סינגל מהתחת". נ.ב. לא מומלץ להתלבש על "סינגל עיזים" מהיר בתוך חורש (אלא אם כן אתה מעוניין בעריפת ראש מקצועית). ה"בנות" אוהבות לעבור מתחת לעצים בכדי לקבל עיסוי/גירוד בגב ו... מה לעשות... הבנות הן בגובה מטר וקצת לכל היותר.

shl17

New member
ומה בדיוק ההבדל???

סינגל הוא סינגל אלו שנוצרו עי אופנועים היו של פרות בכל מקרה קשה למצוא כאלה "אמיתיים" ביערות מנשה

למעלה