סינגלים חדשים בבן-שמן-תל חדיד

סינגלים חדשים בבן-שמן-תל חדיד

בדרך חזרה מצפה מודיעין לכיוון שוהם, נכנסנו (אורי ואני) במקרה מתוך סקרנות שמאלה לשביל על הגבעה שמול תל חדיד, ולהפתעתנו מצאנו עצמנו בסינגל אופנועים זורם ומגניב (כן, זו אינה טעות- גם זורם וגם מגניב) שממשיך על הגבעה, עולה חזרה שמאלה לכיוון בן שמן מתעקל שוב חזרה למטה לצומת שבילים ונכנס לתוך היער בכיוון הכללי שלי פארק נאות קדומים. חתכנו ממנו שמאלה כדי לשמור על כיוון צפון-מערב והופ- שוב סינגל עולה בתוך היער לכיוון תל חדיד ומגיע ממש לצומת דרומית מזרחית לתל (צומת עם תמרור קק"ל- שמצביע על מצפה מודיעין). הסינגלים ממשיכים בבטחה לכיוון נאות קדומים. חוץ מזה, מצאנו עוד לפחות 4 סינגלים חדשים וארוכים מזרחית לאזור הסינגלים המוכר- כולם של אופנועים כמובן וכולם.... ניחשתם נכון- "זורמים ומגניבים". חוץ מכמה קטעי מעבר בתוך ערוצי הנחל (אני לא מבין לפעמים את האופנועים האלו... למה לתפור בתוך הנחל- יש שם יותר בוץ...).. לי בכל אופן הסינגלים האלו היו חדשים. לדעתי הם מחוץ למפת הסינגלים המוכרת

yargil2

New member
איה הם אותם הסינגלים?

אנא מיקי, אם אתה יכול, צרף מפה איזושהי עם סימון תחילת הסינגלים. מודה ערן

מפה? לא כרגע, אבל הסינגל "מול תל

חדיד" נמצא ממש על מדרון הגבעה שמדרום לתל חדיד וזורם עליה ממזרח למערב

yargil2

New member
תודה

אני אחפש אותו, מפה זה סתם מתוך עצלנות. דרך אגב, ביקרתי היום בחלקים נרחבים של המסלול שפירסמת בביקור בית על איזור בן שמן, חוץ מכך שהתחשמלתי מגדר הבקר, היה 10. האזור יפהפה בתקופה זו של השנה. תודה שוב!! ערן

MeirT

New member
מפה מצורפת ../images/Emo26.gif

אני מקווה שהיא יכולה לעזור, היתי חיב להוריד מעט את הרזולוציה בכדי שאוכל לצרף (אם תרצו את המקור הודיעו לי ). בבקשה

ניסיתי לסמן- אין אחריות על הדיוק

מסומן בכחול חלש הסינגל מול תל חדיד- וממנו יש עוד סינגלים שמושכים לכיוון נאות קדומים. סימנתי בעיגול אדום (2 אליפסות) את האיזור בו היו סינגלים שלי היו חדשים -לפי ההערכה שלי דרך אגב, משיחה קצרה עם אופנוען אנדורו, הוא סיפר לי שיש מלא סינגלים של אופנועים באיזור נווה שלום/לטרון

הסינגלים של האופנוענים..

לפני שלושה שבועות במהלך חיפוש סינגלים ביער, מצאנו לנו את אחד הסינגלים המדוברים (אם הצלחתי להבין את הסימון של העורך..), שהוא ככל הנראה חלק מסינגל אחד ארוך - ארוך - ארוך אשר רובו רכיב והוא עולה ויורד לסירוגים בזוויות "עצבניות". הסינגל המדובר מומלץ לרכיבה בחורף לאחר שבוע שמש, מכיוון שאז האחיזה מדהימה..

aFish

New member
אילן...לטיפולך אודה ../images/Emo13.gif

ושיהיו ארוזים טוב

Eyal Hershtik

New member
קהילת האופניים כולה במתח ...

האם יכול להיות שמיודענו אילן שחם אינו מכיר את הסינגלים הנ"ל
האם יכול להיות שיש איזה סינגל באזור רדיוס 30 ק"מ ממודיעין שאילן אינו מכיר
האנשים במתח ,הרוכבים בלחץ , כולם קוססים את ציפורניהם בציפייה לתשובה. וכולם בתקווה שלא יהיה איזה תחקיר לגלות כיצד קרה הדבר שנסתרו מאילן שני סינגלים חביבים ... אילן אנחנו במתח
אייל

IlanShacham

New member
ובכן...

קודם כל, זה בהחלט יכול להיות. רכבתי (עם דניאל) בסביבה בעקבות אופנוענים לפני כחודש/חודשיים, היה נחמד אבל קשה היה להגדיר את מה שרכבנו עליו כסינגל שממש ניתן לסמן אותו. ייתכן שבינתיים עברו על העקבות עוד כמה אופנועים/אופניים וכבר ניתן לראות סינגלים ברורים. העניין יבדק בזמן ובמקום שאני אמצא לנכון
בינתיים, אם מיקי או מישהו מחבריו יכול להעלות אותם על מפת הסינגלים כדי שאדע איפו בדיוק לבדוק, יהיה נחמד.

shl17

New member
היינו שם לפני 3 שבועות

יש סינגלים מתל חדיד מזרחה לכיוון נאות קדומים הם לא ברורים במיוחד אבל יש הרבה אפשרויות לאלתר על הסלעים הרכיבה רצופה לחלוטין יו שלישי פותחים את מחלף עירון בכביש 6 בן שמן במרחק 20-25 דקות מהבית(שלי) ,אפילו למירב לוקח יותר זמן!!!!

למעלה