סינגלים חדשים~!

elknetld2kil

New member
סינגלים חדשים~!

הנה רשימה של כמה סינגלים שיצאו בקרוב: (אין לי כח לפרט, אז תחפשו בגוגל או שתשאלו אם משהו לא ברור) בארה"ב: Puddle Of Mudd - Psycho Black Light Burns - 4 Walls - הלהקה של ווס בורלנד, אקס- לימפ ביזקיט Sick Puppies - My World Mudvayne - Dullboy Godsmack - Good Times, Bad Times - קאבר ללד זפלין Stone Sour - Zzyxz Rd. Korn - Hold On Straylight Run - Still Alone Madina Lake - One Last Kiss The Killers feat. Lou Reed-Tranquilize - מוך אלבום בי-סייד'ז חדש White Stripes - Conquest Daughtry - Crashed Oasis - Lord Don't Slow Me Down Atreyu - Doomsday Dashboard Confessional - יצא כבר... בריטניה: Regina Spektor – Better Maroon 5 – Won’t Go Home Without You Marilyn Manson - Putting Holes In Happiness Klaxons - Totem On The Timeline Faithless feat Cat Power - A Kind Of Peace Evanescence – Good Enough Athlete – The Outsiders Stereophonics - Pass The Buck Plain White T’s - Hate (I Really Don't Like You) hellogoodbye – Hello It Is Love Bloc Party – Flux The Enemy - 40 Days and 40 Nights ו2 אחרונים וגדולים: My Chemical Romance - Mama Arctic Monkeys – Teddy Picker אני לא רואה MTV2 אז אני לא יודע אם משהו פה כבר הגיע לערוץ. אם יש לכם משהו שלא רשום פה אז תוסיפו

Chemical Venom

New member
שחכת את הכי חשוב!

Linkin Park - Shadow Of The Day הוא ייצא בשנייהם אני חושב גם בריטניה גם ארה"ב..

elknetld2kil

New member
רשמתי את זה כבר בפעם שעברה

אתה לא מעודכן
חוצמזה, יצא לזם גם גרסה ערוכה לרדיו (4:17 במקום 4:49 בגרסת האלבום)

elknetld2kil

New member
כתבתי את זה בפעם שעברה

אתה לא מעודכן
חוצמזה, יצא לזם גם גרסה ערוכה לרדיו (4:17 במקום 4:49 בגרסת האלבום)

Chemical Venom

New member
ואת הקליפ החדש של 30STM אמרת כבר?!

הם אמורים להוציא בקרוב קליפ לשיר ביוטיפטול ליי..

Chemical Venom

New member
=/

אני עוד אמצא משו שאתה לא יודע! חה! (סתם סתם) אממ ונזכרתי שם השיר רוקסטאר של ניקלאבק ייצא ממש לא מזמן אבל זה לMTV הרגיל ..

oshriti123

New member
באסה...

למה לא given up או no more sorrow?
האמת ש-SOTD הוא גם אחד מהשירים האהובים עליי באלבום אבל רציתי שהם יוציאו שיר יותר... רועש? ואת SOTD בתור סינגל רביעי או חמישי. :/

HagarStar

New member
למכר לא נמאס?../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני רוצה לראות כמה יתנפלו עליי עכשיו |:

Rose131

New member
תכלס צודקת, 5 סינגלים זה כמעט חצי אלבום../images/Emo122.gif

וגם זה לא סליפ, אז מה הפואנטה

M a a y a n K

New member
../images/Emo45.gif

זה כבר נהיה מסחרי מדי. כבר לא יהיה כיף להקשיב לאלבום כי הם ממאיסים כל שיר שיוצא...

למעלה