סינגלים חדשים

i c u 2

New member
סינגלים חדשים

רק לי נדמה או שכל שבוע יש לנו איזה 5 שירים חדשים? נא לשרשר שירים חדשים רק לשרשור הזה

i c u 2

New member
סגיב כהן - בדרך אלייך

די שכחנו את סגיב אבל הנה הוא מוציא סינגל ראשון בדרך לאלבום חדש. להאזנה וכתבה מ mako

i c u 2

New member
רינת בר - הגיע הזמן

לאחר הצלחת "שמחת כלולות" שאיציק כל כך אוהב באמת הגיע הזמן ורינת מוציאה את "הגיע הזמן" שכתבה והלחינה בעצמה בדרך לאלבום קאמבק שיצא בקרוב אני מקווה. להאזנה וכתבה מ mako

אוף יש המון סינגלים חדשים כנסו לעידכונים.

רונן עניא-זהב לידור יוספי-מכאן והלאה ישי לוי-האחת שלי מושיק עפיה-שבוי בלב שלך אביבה אבידן-אחד ממאה נאור אורמיה-איפה הימים, הלהיט הגדול מתוכניתו של דידי הררי נתנאל פרי-יום ולילה מורן קריטי-דון ג'ואן ראם כהן-אומר בשתיקה.

תודה תודה יאצק ממתי אתה מנהל כאן ?

יפה לך שיהיה בהצלחה,היו ימים חרשתי כאן בפורום לפני שנים,הגיע הזמן שיחזור.

החדש של ישי לוי באמת בלדה אדירה

אבל אם הבלדה של ישי לוי אדירה, אני כבר לא יודע איך להגדיר את זהב של רונן עניא. הרבה זמן לא בכיתי בשיר, ובזה פשוט בכיתי. ואני יותר משימח שהסינגל הזה יגרום כבר לפריצה של רונן עניא כדי שכל מי שהתעלם ממנו לפני 15 שנה, ישמע מה הוא פספס. זמר בחסד עם הכל הכמעת הכי מיוחד במוזיקה המזרחית התיימנית.

מחזק את דברייך גם לגבי ישי וגם לגבי רונן עניא

רונן עניא בניגוד לשאר התימנים עם הקול היפה יש לו קול מיוחד מאוד,לא נשכח גם את שני להיטיו היפים הבית הישן וגם נוגע ופוגע,אבל בעידן של מוסיקת טרוטונים רינגטונים ושל להיטים של רגע קשה מאוד לזמרים טובים כמו עניא או לידור יוספי להצליח מה שבטח מוריד להם את החשק להתאמץ וליצור מה גם שלחוץ מלזמרים החמים כיום בשוק קשה להתפרנס ממוסיקה, לגבי האחת של חיי החדש של ישי לוי מדובר בלהיט גדול שגרם לי לצמרמורות בגוף מהפעם הראשונה ששמעתי אותו.

i c u 2

New member
שימי תבורי - בכל ליבי + ../images/Emo49.gif

שימי חוגג יומולדת 57 ומוציא את "בכל ליבי" בדרך לאלבום חדש לתבורי'ס. הבנתם? לא הבנתם, מה הבנתם? לא הבנתם
לינק לכתה והאזנה ב mako {איך לא?}

למעלה