סינגלים של בתי למכירה!

cold as ice

New member
סינגלים של בתי למכירה! ../images/Emo220.gif

למכירה, 4 סינגלים של בתי באיכות פיצוץ! (גם דיסק וגם עטיפה) 1.נסה אותי 2.מניפולציה 3. מלכת הפופ 4. סיבות אישיות כל הקודם זוכה! יש לי רק עותק אחד מכל סינגל!
פרטים במסרים...

RTur

New member
הממ.. מעניין..

איך זה שמשום מה יש לך סינגלים של כל אומן שיש לו פורום פה בתפוז? זו לא פעם ראשונה שאני רואה אותך מפרסם את זה בכל מיני פורומים בתפוז.. סינגלים לא מופצים למכירה כמעט ברוב המוחלט של המקרים וקשה להשיג אותם אלא אם כן אתה עובד ברדיו אז איך זה שיש לך כל דבר? קצת קשה להאמין לך..

cold as ice

New member
או קיי...

פירסמתי את ההודעות של מכירת הסינגלים שלי בפורום "דנה ברגר" ו"איגי וקסמן" אני מודע לזה שסינגלים אינם מופצים לחנויות אלא רק לרדיו, המחירים בהתאם לסינגלים נדירים. אז כן, יש לי ידידה שעובדת ברדיו ומספקת לי סינגלים שמיועדים לזריקה, בכל יום מתפנה מדף שלם של דיסקים מלאים (פרומואים, שמופצים בדיוק כמו סינגלים) וסינגלים, ונכנס מדף אחר במקומו, עם סינגלים חדישים יותר, ככה שקשה למצוא סינגלים חדשים עוד אפילו יותר... הסינגלים שמפונים, נזרקים מהארכיון של התחנה או מחולקים לשדרים ולצוות... לי פשוט יש קשרים טובים...

סינגלים יוצאים רק לרדיו

אני חושב שאתה עובד עבירה היות ואסור לך למכור את זה

cold as ice

New member
חחח...

יחסית לניק ניים שלך את לא כ"כ בקיאה בעולם המוזיקה הישראלית או ההתנהלות ברדיו... כי לגבי זה שסינגלים בשום אופן לא נועדו למכירה, אני מפנה אותך לקניון עזריאלי, ל TOWER RECORDS ולהפסיק את הפעולה הבלתי חוקית של החנות... גם מירי מסיקה עוברת על החוק? היא הוציאה ושיווקה סינגל שלה בחנויות... לפי מה שאת ואודי אומרים, מסיקה לדין! בקיצור חבר'ה הסינגלים האלה חוקיים לחלוטין וזו סתם סערה בכוס מים...

RTur

New member
מירי מסיקה לא עברה על שום חוק..

אם האמן מחליט שהוא רוצה להוציא סינגל ספציפי למכירה זאת זכותה המלאה.. הרבה פעמים קרה שאמן הוציא דיסק ואז הקליט שיר נוסף אחרי שהדיסק כבר יצא.. אם הוא מחליט שהוא לא רוצה שהשיר הזה יכלל בדיסק הבא שלו זאת זכותו ומותר לו להוציא את הסינגל הזה למכירה.. זה נתון להחלטתו.. כמו שקרה עם מירי, קרה גם עם "סינרגיה" שהוסיפו את הסינגל של "חום יולי אוגוסט" לדיסק החדש, גלעד שגב שהוסיף את "שיר ללא שם" ומטרופולין שהוסיפו את "בלי לומר מילה".. אבל סתם ככה סינגלים לא נועדו למכירה אלא לרדיו בלבד.. (או לרוני סופרסטאר כדי להופיע.. כי לשיר לייב קשה לה..) וקצת קשה לי להאמין שתחנות רדיו פשוט "זורקות" סינגלים ישנים.. בזמן האחרון בפעמים הנדירות ביותר שהדלקתי חלחל"צ שמעתי את "אני רץ" של דודו טסה שיצא לפני 3 שנים!

cold as ice

New member
תחנות רדיו כמו גלגלצ

לפעמים מקבלים כפולים... הכוונה למס' עותקים של אותו הסינגל... נזרקים סינגלים כפולים או ישנים מאוד... תאמין או לא, ככה אני קיבלתי את מה שיש לי... ויש לי עוד המון המון שלא כתבתי...

cold as ice

New member
ולגבי מסיקה,

אני פשוט הגבתי לאמרה "סינגלים בשום אופן לא נועדו למכירה" ככה שיהיה ברור שישנם סינגלים שמיועדים למכירה!

cold as ice

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם אם תרצו, את והפיצול שלך (אני מניח שהתכוונת לפיצול האישיות שלך כשכתבת "אנחנו לא מעוניינים") לקנות את הסינגלים, הם כבר לא בידי... הם נמכרו בשעה טובה, ובבקשה, לפני שאת שואלת כל חבר בפורום, אל תדברי בשמם... (אבל אם את רוצה לדבר בשם הפיצול שלך זה בסדר... אני סולח)

למעלה