סינגלים של מוקי, שב"ק וכו'.....

DJ JuVi

New member
סינגלים של מוקי, שב"ק וכו'.....

או קיי ---> קודם כל, זו הודעה חוקית, אז באמת שאין סיבה למחוק אותה!! אני מחפש לקנות סינגלים מקוריים של מוקי, שב"ק ס' לדורותיה, חלוצי החלל וכל דבר שקשור בהיפ הופ ישראלי (כולל פישי הגדול או סילברדון ומה שזה לא יהיה..), לא משנה אם זה סינגלים או אלבומים מלאים, לא משנה ממתי. אני מחפש רק מקוריים, וכלן ההודעה הזאת לא צריכה להימחק, ואני באמת מחפש לקנות. אז בבקשה, מי שיכול להציע, לא משנה מה --> איי סי קיו: 78440155 או בפרטי. תודה נדב

בהביבו

New member
למה שתהיה סיב למחוק את ההודעה?

ו .. אני לא כל כך יכול לעזור לך בעיניין הזה, רק לייעץ לך
גש לחנויות המוזיקה שבארצנו, שאל שם לגביי העיניין, ואני דיי מאמין שייעזרו לך. (אם הבנתי נכון שאתה מחפש שירים)

The Macker Girl

New member
אז ככה...

לי יש שני סינגלים (ח-ו-ק-י-י-ם) של מוקי ושניים של החלוצים. איך משיגים אותם? דרך תחנות רדיו. במקרה שלי, מישהו הביא לי, אבל אתה יכול לשלוח מכתב ולבקש עותק. אין דרך אחרת להשיג אותם, מכיוון שבקושי מוציאים סינגלים ישראליים למכירה. בקשר לסינגלים של שב"ק... אני חוששת שתאלץ לפרוץ לבית של אחד החבר'ה מהלהקה כדי להשיג כאלה. הם מאוד מאוד נדירים...

ה ג ר ו ש

New member
יש לי סינגל של "האדמה בוכה"...

אבל הוא מעוצב מאוד יפה, ויש עליו תמונה מדהימה של מוקי... אז אני שומרת אותו. אבל אני יודעת שאתה יכול להשיג מתחנות רדיו- יש להם את כל הסינגלים. אולי יש לך קשרים... בהצלחה.

למעלה