סינגלים
1 1Reebok New member 30/9/05 #7 מתוך ההופעה בהאנגר שימו לב למסר הסמוי: מוניקה סקס מעשנים ביחד עם מוקי חצבים פורחים.
T T S F1 New member 1/10/05 #8 חחח..גדול!! מאיפה הסינגלים? [אני קיבלתי אתמול את הסינגל של כנסיית השכל עם אסטרל.. יאי לי ]
1 1Reebok New member 1/10/05 #9 מה תאמרי מהחנות הקומה ה-13 רדיו חזק מחוד המחט, וההופעה בהאנגר מהתו השמיני (אם הייתי קונה בחור בשחור הייתי חוסך עשרה שקלים דאמיט יקרנים). תתחדשי
מה תאמרי מהחנות הקומה ה-13 רדיו חזק מחוד המחט, וההופעה בהאנגר מהתו השמיני (אם הייתי קונה בחור בשחור הייתי חוסך עשרה שקלים דאמיט יקרנים). תתחדשי
T T S F1 New member 3/10/05 #11 התו יקרנים?! התו זאת החנות הכי זולה שאני מכירה.. חבל שאני נמצאת בירושלים פעם בחצי שנה.
1 1Reebok New member 6/10/05 #13 נו כי התבלבלתי ../images/Emo3.gif לא קניתי את זה בתו השמיני, אלא באוזן השלישית. אני תמיד מתבלבל ביניהם
נו כי התבלבלתי ../images/Emo3.gif לא קניתי את זה בתו השמיני, אלא באוזן השלישית. אני תמיד מתבלבל ביניהם
T T S F1 New member 8/10/05 #15 אממממ רק חלק מהדברים שלהם יקרים.. ממ.. ביום חמישי קניתי את הג'ינג'יות ב40 שח. זה היה בחיפה.. והמוכר הנחמד הבטיח שישמור לי 2 אלבומים שאני מחפשת
אממממ רק חלק מהדברים שלהם יקרים.. ממ.. ביום חמישי קניתי את הג'ינג'יות ב40 שח. זה היה בחיפה.. והמוכר הנחמד הבטיח שישמור לי 2 אלבומים שאני מחפשת