סינגלים מישהו יודע אם ניתן לקנות סינגלים של הפרויקט? אם כן, איפה? תודה
B betti10 New member 4/9/06 #2 ראית רק סינגל של "ממעמקים" אין לי מושג אבל אני מניחה שבחנויות המוסיקה.
E ea53 New member 4/9/06 #3 אני זוכר שיש חנות בתל אביב שהיא מתמחה בסינגלים זה או באבן גבירול או בשנקין, אני לא זוכר את שמה... נסה אולי באוזן השלישית
אני זוכר שיש חנות בתל אביב שהיא מתמחה בסינגלים זה או באבן גבירול או בשנקין, אני לא זוכר את שמה... נסה אולי באוזן השלישית
W willo1 New member 9/9/06 #6 היי..../images/Emo13.gif אבל.. לא עדיף לקנות את הדיסק כולו ז"א למה רק את הסינגל? *סתם סקרנות*
T thag New member 10/9/06 #7 נראה לך שאין לי את הדיסק??? יש לי את הדיסק, אבל יכול להיות שבסינגלים יש עיבודים חדשים או שירים נוספים (לפחות ככה זה אמור להיות...).
נראה לך שאין לי את הדיסק??? יש לי את הדיסק, אבל יכול להיות שבסינגלים יש עיבודים חדשים או שירים נוספים (לפחות ככה זה אמור להיות...).
S Saffron New member 10/9/06 #8 לא ידוע לי על משהו כזה ../images/Emo29.gif אני כן יודעת שבסינגל של "שובי אל ביתי", אם אני זוכרת נכון, יש גם את "ביום השבת" שלא יצא כסינגל. אבל אני לא זוכרת ששמעתי על עיבודים חדשים או שירים שלא מופיעים בדיסקים. מצד שני, לא יזיק לבדוק
לא ידוע לי על משהו כזה ../images/Emo29.gif אני כן יודעת שבסינגל של "שובי אל ביתי", אם אני זוכרת נכון, יש גם את "ביום השבת" שלא יצא כסינגל. אבל אני לא זוכרת ששמעתי על עיבודים חדשים או שירים שלא מופיעים בדיסקים. מצד שני, לא יזיק לבדוק