סינגלסינגלסינגלסינגלסינגלס 06 ערב טוב לכולם האזנה נעימה
L limors2 Active member 29/8/06 #6 וכמובן שהכתבה על דפנה והקוקיז תיטען לי רק עכשיו והיא 6 דקות ולא אספיק לשמוע את כולה
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 29/8/06 #3 ../images/Emo13.gif מחר פוגשים קומוננננרייייםםםםם שלללללהההההה
T tkuihehr New member 29/8/06 #4 איזה יופי, שרשור סינגלס אחד בלבד נפתח, ולא צריך צירופים וחיבורים מיוחדים מהמנהלת.../
T tkuihehr New member 29/8/06 #10 היי הדר, נכון שמחר תעשי אחלה תוכנית פיגוז הכי שווה שיכולה להיות בשבועות הקרובים? [פשוט מחר יהיה השרשור סינגלס האחרון של ליאורה לשבועיים הקרובים...]
היי הדר, נכון שמחר תעשי אחלה תוכנית פיגוז הכי שווה שיכולה להיות בשבועות הקרובים? [פשוט מחר יהיה השרשור סינגלס האחרון של ליאורה לשבועיים הקרובים...]
L limors2 Active member 29/8/06 #13 ../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif וכולם תצטרכו להתפלל בשבילי אחרי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדר וריהנה איפה הייתי? אהה. וכולם תצטרכו להתפלל בשבילי שתהיה לי קליטת גלגלצ שם
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif וכולם תצטרכו להתפלל בשבילי אחרי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדר וריהנה איפה הייתי? אהה. וכולם תצטרכו להתפלל בשבילי שתהיה לי קליטת גלגלצ שם
T tkuihehr New member 29/8/06 #16 ואי,אם לא תהיה זה קצת יהרוס את הקטע מקסימום תמיד יש בטלוויזיה ובמחשב, לא?
L limors2 Active member 29/8/06 #19 טלוויזיה לא, מחשב כן. הבעיה במחשב זה שיש דיליי ענק יש תוכניות שזה לא נורא, אבל במצעדים זה כן. או בסינגלס. כולכם תצחקו על משהו ואני לא אבין על מה
טלוויזיה לא, מחשב כן. הבעיה במחשב זה שיש דיליי ענק יש תוכניות שזה לא נורא, אבל במצעדים זה כן. או בסינגלס. כולכם תצחקו על משהו ואני לא אבין על מה
T tkuihehr New member 29/8/06 #23 אז תביני דקה אח"כ לא דחוף וחוצמזה, בטוח תהיה קליטה, מה, בקדימה לא שומעים גלגלצ?
L limors2 Active member 29/8/06 #28 כשהייתי עם הרדיו נייד שלי קלטתי רק תחנות ערביות. זה כנראה בגלל הרדיו. אני מקווה. ואם אני אצטרך לעבוד ערב הרבה, אני אפסיד לא רק שרשורי סינגלס- אני אפסיד תתוכנית עצמה כמה פעמים בשבוע אין קליטה בדרך הביתה ואני אגיע רק באיזה 9/10 לא
כשהייתי עם הרדיו נייד שלי קלטתי רק תחנות ערביות. זה כנראה בגלל הרדיו. אני מקווה. ואם אני אצטרך לעבוד ערב הרבה, אני אפסיד לא רק שרשורי סינגלס- אני אפסיד תתוכנית עצמה כמה פעמים בשבוע אין קליטה בדרך הביתה ואני אגיע רק באיזה 9/10 לא
T tkuihehr New member 29/8/06 #38 מההההה?!?!?! אז איפה הכיף? מה עשינו בזה??? תישארי בסביבה [בעצם, תני לאחיך תפקיד ניהולי חביב, הוא פנוי לא?]
מההההה?!?!?! אז איפה הכיף? מה עשינו בזה??? תישארי בסביבה [בעצם, תני לאחיך תפקיד ניהולי חביב, הוא פנוי לא?]
L limors2 Active member 29/8/06 #43 אחשלי לא בבית,ותפוז לא מחלקים../images/Emo54.gif ניהולים סתם! ומה זה יעזור שהוא ינהל? ואני בתקווה שאני אוכל לפספס רק פעם אחת בשבוע... שזה גם יותר מידי אני לא רוצה לדבר על זה
אחשלי לא בבית,ותפוז לא מחלקים../images/Emo54.gif ניהולים סתם! ומה זה יעזור שהוא ינהל? ואני בתקווה שאני אוכל לפספס רק פעם אחת בשבוע... שזה גם יותר מידי אני לא רוצה לדבר על זה