סינגלססססססססססס6ס מנשמע?
T tkuihehr New member 27/9/06 #5 מה זה השיר הזה? מזל שהוא נגמר, והתחיל השיר הזה וזה רק אני או שהדר לא דיברה היום עוד? היא שם בכלל?
T tkuihehr New member 27/9/06 #9 מצטרף לאיחול ../images/Emo45.gif שתצטרף לסינגלס ותתחיל לדבר, תעזוב את השירים ורק תדבר, בלעדיה סינגלס זה לא סינגלס, [בערך כמו שבלי חיים יבין מבט זה לא מבט וערוץ 1 לא קיים]
מצטרף לאיחול ../images/Emo45.gif שתצטרף לסינגלס ותתחיל לדבר, תעזוב את השירים ורק תדבר, בלעדיה סינגלס זה לא סינגלס, [בערך כמו שבלי חיים יבין מבט זה לא מבט וערוץ 1 לא קיים]
L limors2 Active member 27/9/06 #17 לא לדבר זה טוב../images/Emo123.gif../images/Emo54.gif אין לי קליטה בדרך הביתה
T tkuihehr New member 27/9/06 #20 אבל יש לך קליטה בבית אז עכשיו הצטרפי אלינו ותתחילי לעשות מהשרשור הזה שרשור סינגלס שאני רגיל אליו
L limors2 Active member 27/9/06 #48 איימן כן יהי רצון!../images/Emo54.gif אם נאי אשאיר תרדיו דלוק כל הזמן אולי לא יהיו לי. אנסה
L limors2 Active member 27/9/06 #58 אבל חבל על הסטטי הנורא!../images/Emo54.gif ואז גם יש לי ערבים שרים ובוכים שרבים עם גלגלצ על התדר
T tkuihehr New member 27/9/06 #72 נכון! שונא אותם צריך לתבוע אותם, הם תמיד עושים את זה!!! אוקיי, זאת בעיה, נסי לתפוס את גלגלצ, ולהשאר על התדר הזה לעולם! תדביקי בסלוטייפ ותלחימי! ואם זה יעזור להשאיר את הרדיו פתוח ,אז זה בסדר לנסות
נכון! שונא אותם צריך לתבוע אותם, הם תמיד עושים את זה!!! אוקיי, זאת בעיה, נסי לתפוס את גלגלצ, ולהשאר על התדר הזה לעולם! תדביקי בסלוטייפ ותלחימי! ואם זה יעזור להשאיר את הרדיו פתוח ,אז זה בסדר לנסות
L limors2 Active member 27/9/06 #77 התדר שלי לא זז כבר שנים../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif רק טיפה לפה וטיפה לשם כדי לסדר תסטטי. אין לי סיבה להחליף תדר ופעם לפני מלא שנים באמת הדבקתי עם סלוטייפ
התדר שלי לא זז כבר שנים../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif רק טיפה לפה וטיפה לשם כדי לסדר תסטטי. אין לי סיבה להחליף תדר ופעם לפני מלא שנים באמת הדבקתי עם סלוטייפ
T tkuihehr New member 27/9/06 #79 הערבים משתלטים? גם על הרדיו? על גלגלצ? הורס את השמיעה לאללה, כמה שזה קטן, ככה זה מעצבן...