סינגלס אפס שש? עם הדר מרקס
L limors2 Active member 5/11/06 #25 אני אוהבת../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif הורדתי את הדיסק שלה והוא כולו זועק ככה
L limors2 Active member 5/11/06 #3 שיר השבוע הבינלאומי!../images/Emo54.gif הפוסיקט ההיא והבובות שלה לטובת מי שלא פה כולם?
M McCriminal New member 5/11/06 #4 לעולם לא תצעדי לבד ליאורה ../images/Emo8.gif אני פה להעביר איתך קצת זמן.... אז מקורה? איך החיים?
L limors2 Active member 5/11/06 #7 יופי../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif אני שונאת חורף ואני קורעת מישהו בשש בש ואתה? אוו הנה שיר הגיטרות כשהוא אומר "טו ג'וין דה בלאק פארייד", הג'וין שלו סקסי
יופי../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif אני שונאת חורף ואני קורעת מישהו בשש בש ואתה? אוו הנה שיר הגיטרות כשהוא אומר "טו ג'וין דה בלאק פארייד", הג'וין שלו סקסי
ע עורוס New member 5/11/06 #5 כל המילים הכי יפות להלהלה../images/Emo79.gif../images/Emo97.gif שיר חמוד!!!
M McCriminal New member 5/11/06 #6 ../images/Emo23.gif מסיבות שבולעים כדורים ../images/Emo23.gif האמת שבדר"כ אני לא סובל את שייגעצ [בעיקר בגלל יובל מנדלסון שהוא אנטי-דתי בצורה מעצבנת], אבל זה פשוט אחד טוב מדי...
../images/Emo23.gif מסיבות שבולעים כדורים ../images/Emo23.gif האמת שבדר"כ אני לא סובל את שייגעצ [בעיקר בגלל יובל מנדלסון שהוא אנטי-דתי בצורה מעצבנת], אבל זה פשוט אחד טוב מדי...
ע עורוס New member 5/11/06 #10 איזה טוויסט משמעותי במקצב ../images/Emo2.gif../images/Emo97.gif אני מוכרח להגיד שלא צפיתי את זה חחח ככה זה כשאתה בור ושומע שירים פעם ראשונה
איזה טוויסט משמעותי במקצב ../images/Emo2.gif../images/Emo97.gif אני מוכרח להגיד שלא צפיתי את זה חחח ככה זה כשאתה בור ושומע שירים פעם ראשונה
M McCriminal New member 5/11/06 #11 MCR ענקיים!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif אגב ביונסה הזאת ממשיכה לעשות לי טראומה מהקיץ.... בתור אחד שמכיר את זה מקרוב מדי :-\
MCR ענקיים!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif אגב ביונסה הזאת ממשיכה לעשות לי טראומה מהקיץ.... בתור אחד שמכיר את זה מקרוב מדי :-\
ע עורוס New member 5/11/06 #13 ../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif ../images/Emo97.gif קודם פרגי[ ] ועכשיו היא... לא לעניין :/
ע עורוס New member 5/11/06 #15 השיר הזה הוא פיכסע. ../images/Emo97.gif ודווקא לפו פייטרס יש אחלה שירים... Learn to Fly /m\
M McCriminal New member 5/11/06 #18 איי וואנה טל יו סאמטינג סאמטינג.. היברומאןןןןןן אהוד בנאי הוא אחד התותחים הכבדים..