סינגלס סינגלס סינגלס! אותות ארוכים!
L limors2 Active member 27/8/06 #2 וממש בא לי סקסי באק!../images/Emo54.gif כל היום שרתי את זה ואני ראיתי את נטע גל. מוהאהאהא
S ShukyD New member 27/8/06 #3 שששששששששינגלששששששששש הדרוס תארגני לי את נטע גל טוב היום אני כולי שלכם אתמול הייתי איזה חצי שעה ואז התחילו לבוא מלא אנשים אז כבר פרשתי וחזרתי בדיוק לסוף... הדרוסססססס מנשמע בובי?
שששששששששינגלששששששששש הדרוס תארגני לי את נטע גל טוב היום אני כולי שלכם אתמול הייתי איזה חצי שעה ואז התחילו לבוא מלא אנשים אז כבר פרשתי וחזרתי בדיוק לסוף... הדרוסססססס מנשמע בובי?
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 27/8/06 #5 גם אני מצוננת../images/Emo70.gif(אבל מהאלרגיות,לא מהמזגן) מה שלומכם?!
L limors2 Active member 27/8/06 #6 אני לא מצוננת כלל!../images/Emo54.gif ההצטננות הקיצית שלי עברה לי ממזמן. ואין לי בכלל מזגן
L limors2 Active member 27/8/06 #9 היום סופסוף מצאתי את חתול וחתולה! מחר אני הולכת לשמוע את זה ככ הרבה
T tkuihehr New member 27/8/06 #18 לא כדאי לך את תתקעי ותגיעי ללופים מטורפים בראש שלך, ועוד של שיר לא משהו..
ס סינטטית New member 27/8/06 #21 אז יאללה שיהיה!!! תראיייייי זה אניייי בוכהההה אל תלכייי כי לא נשאררר דבררררר