סינגלס עם הדר!!!!!!!!!!!!!!!1111111 הוריי47X
R RJlake New member 23/8/06 #2 חחחחחח איזו חמודה הדססס אני כה כך אוהבת אותה! בכל אופן אני שומעת סינגלס אבל אני אהיה בשרשור עוד איזה 20 דקות אז אל תציפו יותר מדי כדי שאני אעמוד בקצב
חחחחחח איזו חמודה הדססס אני כה כך אוהבת אותה! בכל אופן אני שומעת סינגלס אבל אני אהיה בשרשור עוד איזה 20 דקות אז אל תציפו יותר מדי כדי שאני אעמוד בקצב
T tkuihehr New member 23/8/06 #6 ננסה <וגם אני יוצא בקרוב, יוצאים לבאולינג היום, ויתרתי על שרית חדד, לא שווה את היציאה, ובאולינג יותר שווה >
ננסה <וגם אני יוצא בקרוב, יוצאים לבאולינג היום, ויתרתי על שרית חדד, לא שווה את היציאה, ובאולינג יותר שווה >
T tkuihehr New member 23/8/06 #3 איך את יודעת? לילך או הדס אמרה בסוף התוכנית שלה שמיד אחריה [עכשיו] תהיה שם הדר עם סינגלס???
T tkuihehr New member 23/8/06 #8 היא בחופש כבר יומיים, ובכל זאת אתמול היא היתה במדברים בשקט [או שלא? יכול להיות שגם שם מישהו החליף אותה?]
היא בחופש כבר יומיים, ובכל זאת אתמול היא היתה במדברים בשקט [או שלא? יכול להיות שגם שם מישהו החליף אותה?]
T tkuihehr New member 24/8/06 #228 לפחות היא נהנית היא לוקחת כל חודשיים חופש כזה? כמה חופש היא צריכה? הדר לא מסוגלת להיות בחופש יותר מיומיים והיא ישר חוזרת לכאן, לא מסוגלת בלי...
לפחות היא נהנית היא לוקחת כל חודשיים חופש כזה? כמה חופש היא צריכה? הדר לא מסוגלת להיות בחופש יותר מיומיים והיא ישר חוזרת לכאן, לא מסוגלת בלי...
R RJlake New member 24/8/06 #239 למה כל חודשיים? כבר המון זמן שהיא לא לקחה חופש... למרות שכיף עם הדס! היא כל כך חמודה שזה מטורף!
L limors2 Active member 24/8/06 #246 אההא../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif איך פעם לא אהבתי אותה יש לי דה ז'ה וו. אמרתי את זה פעם, לא?
אההא../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif איך פעם לא אהבתי אותה יש לי דה ז'ה וו. אמרתי את זה פעם, לא?
R RJlake New member 24/8/06 #253 אמרת...ואני לא הבנתי איך../images/Emo7.gif תמיד שהיה אנגלית שנה שעברה בבוקר הייתי שומעת בסתר עד תשע
L limors2 Active member 24/8/06 #263 שנה שעברה שמעתי רשת ג'../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif ואחרי 7 בערב זה היה נורא
A a b u y a New member 23/8/06 #10 ../images/Emo45.gifהיא נסגדת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
T tkuihehr New member 23/8/06 #14 האמת? כמו שנראה כאן היא אכן נסגדת!! וווואאאאאאאאאי, איזה שיר מדהיםםםםםםםםםםםםםם
L limors2 Active member 23/8/06 #17 אינדיד!../images/Emo54.gif הדר לא מספרת לנו על מעלליה של פאריס ועל זונות כמו אסף, אבל בכלזאת
L limors2 Active member 23/8/06 #12 מה, אז היא לא נחטפה?../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif והאמנתי לחולה על אסף צ'רנילס נגיד החדש של אוונסנס
מה, אז היא לא נחטפה?../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif והאמנתי לחולה על אסף צ'רנילס נגיד החדש של אוונסנס