סינגלס סניגלס אני אביא לך שואב (: מי פה?
מ מרקס New member 24/12/06 #10 יא קרציות!!!!!!!!11111111111111 יש מאה שירשורים היום. אולי נפתח שירשור מיוחד?!?!
S ShukyD New member 24/12/06 #2 בצעד חריגגגג קפצתי לשניה להודות להדרוס על היוזמה המבורכת מי יתן ושאקירה שאקירה תזכה אמן!!! זהו אהיה פה גם במצעד השנתי למי שמתעניין עד אז.. בהיי
בצעד חריגגגג קפצתי לשניה להודות להדרוס על היוזמה המבורכת מי יתן ושאקירה שאקירה תזכה אמן!!! זהו אהיה פה גם במצעד השנתי למי שמתעניין עד אז.. בהיי
R redgirl2 New member 24/12/06 #13 יא חמודההההה ../images/Emo24.gif הדר צירפתי אותך למועדון ההכייייייייייייי חמודים ואממ..נכון שההופעה הייתה הכי כיפיתתתתתת שיש!??! ומה שלומך!??! ואיך עבר היום!? (כמה שאלות יש לי היום..יש מלאאאא מצברוח ) וגם פתחנו שרשור סינגלס..אבל לונורא
יא חמודההההה ../images/Emo24.gif הדר צירפתי אותך למועדון ההכייייייייייייי חמודים ואממ..נכון שההופעה הייתה הכי כיפיתתתתתת שיש!??! ומה שלומך!??! ואיך עבר היום!? (כמה שאלות יש לי היום..יש מלאאאא מצברוח ) וגם פתחנו שרשור סינגלס..אבל לונורא
R redgirl2 New member 24/12/06 #20 היה כיף לשמוע קרן יומיים ברצף!! ../images/Emo9.gif שלומי מצוייןןןןןןןן למרות שחזרנו לבצפר..אבל לונורא היה מצחיק..י"ב שכונה!! ומחר יש מבחן בהבעה (חיבור) אינלי מושג איך אני הולכת לעבור אותו...מאיפה אני יודעת לרשום 2 עמודים על נושא מעאפן!? טוב שיהיה..
היה כיף לשמוע קרן יומיים ברצף!! ../images/Emo9.gif שלומי מצוייןןןןןןןן למרות שחזרנו לבצפר..אבל לונורא היה מצחיק..י"ב שכונה!! ומחר יש מבחן בהבעה (חיבור) אינלי מושג איך אני הולכת לעבור אותו...מאיפה אני יודעת לרשום 2 עמודים על נושא מעאפן!? טוב שיהיה..
I Inbar789 New member 24/12/06 #32 המסן שלי נתקע../images/Emo122.gif../images/Emo103.gif וזה לא טוב בכלל בכלל ><
R redgirl2 New member 24/12/06 #34 אוי אוי אוי זה באמת לא טוב =\ זה גם מסביר למה לא ענית חחח לונורא תעשי מחדש =)
I Inbar789 New member 24/12/06 #39 זה באמצע השליחה |:../images/Emo103.gif הוא שולח לי את הקובץ מ-5 בצהריים בערך |: זה בכלל בכלל לא טוב ><
זה באמצע השליחה |:../images/Emo103.gif הוא שולח לי את הקובץ מ-5 בצהריים בערך |: זה בכלל בכלל לא טוב ><