סינגלס 06 20.02 שנים לא הייתי פה!!
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 25/7/06 #2 ../images/Emo2.gifבלי הדר מרקס...... מי זה? אסף צ'רנילס? לא שמעתי אותו אף פעם.... הוא דיי חביב
L limors2 Active member 25/7/06 #4 הא. מזל שאני לא שומעת. אני ממש אוהבת את אסף, אבל סינגלס בלי הדר זה עצוב ולא שווהP: תהנו לכם!
T tkuihehr New member 29/7/06 #42 גם לי לא יצא לשמוע וזה היה הפסד כמו כל פעם שאני מחמיץ סינגלס אני בטוח שהיתה תוכנית מעולה...
ח חולה על אסף צרנילס New member 25/7/06 #7 אסף? איפה הדר? כנראה קרה משהו אם הדר לא שם. ? אבל עדיין אסף אני אוהבת אותך! תיכנס לפה!!!!
ח חולה על אסף צרנילס New member 25/7/06 #8 אסף? איפה הדר??? כנראה שקרה משהו אם הדר לא פה ? אבל עדיין אסף אני אוהבת אותך!!! תיכנס!!!!!
ח חולה על אסף צרנילס New member 26/7/06 #26 כן!!!!! מתי נוח לך? איפה אתה הכי רוצה? ואין בעיה............ כווווווווווולם מוזמנים! ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אני הכי מאושרת בעולם !
כן!!!!! מתי נוח לך? איפה אתה הכי רוצה? ואין בעיה............ כווווווווווולם מוזמנים! ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אני הכי מאושרת בעולם !
L limors2 Active member 26/7/06 #39 ../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif רק אם באמת תזמין אותנו! לא כמו הדר וקוואמי שהתחתנו להם בלעדינו...
../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif רק אם באמת תזמין אותנו! לא כמו הדר וקוואמי שהתחתנו להם בלעדינו...