סינגלס 06

chen010189

New member
סינגלס 06

מילא שהשרשורים נראים כאילו פתחו אותם בפורום מת, אבל לא לפתוח בכלל? קצת כבוד להדר!

אתם מתיחסים רק לאסף צרנילס

את ונעמה כל הזמן אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אתם לא מתיחסים אף אחד להדר מרקס המלאכית
אסף

tkuihehr

New member
גם לכם יש תחושה חדשה שזה גלעד חדש?

גלעד 2?
או אולי הגלעד הראשון בא לתקוף מחזית אחרת?? פשוט אני חושב שהחדש הזה שנרשם שבוע שעבר הוא
<סליחה, זאת דעתי, למעשה זאת רק תמיהה |תומה|>

גלעד2211

New member
ואח"כ אני מתחיל אה ../images/Emo13.gif

שימו לב
אגב הוא אמר שהוא לא יקרא יותר אשכולות שלי אבל עובדה שלא רק שהוא קורא הוא גם מדבר עליי כל הזמן האם מתפתח כאן משהו?
לא לא באמת כי אני רוצה להזהיר אותו שאני סטרייט אני לא רוצה שהוא יפגע המסכן.

tkuihehr

New member
מה אתה סתום?!?

אכן, אני לא קורא הודעות שלך, איפה בדיוק היתה כאן מלמעלה הודעה שלך?? ואם אתה מגיב לי אני קורא מתוך הרגל, והאמת, לא ידוע למה, גם ככה ברור שזה רק מעצבן אותי... [מה גם שההודעה שאני כתבתי קודם נכתבה לפני שהכרזתי שאני לא קורא אותך יותר] אדיוט

גלעד2211

New member
גם עכשיו הוא לא הגיב <רץ לאופטיקאי>

יכול להיות שאני לא רואה טוב זה לא ייתכן שוב פעם הוא משקר שהוא לא מגיב והוא מגיב? מוזר מאוד אני לא מאמין שהוא עד כדי כך מטומטם מבלי לפגוע במטומטמים חס וחלילה אבל אני לא מאמין. זה פשוט לא הוא.

chen010189

New member
אבל גם אתה לא יצאת חכם במיוחד עכשיו

הרי השרשור ירד, אז בשביל מה להקפיץ אותו? ועוד להמשיך ויכוח מיותר במילא? ולחמם את האוירה? עשה טובה, אתה מתלונן שתוקפים אותך בלי סיבה, אז אולי פשוט תוותר על תגובות מיותרות כמו זו.

גלעד2211

New member
כשאני הגבתי זה לא עלה

כשאת הגבת אז כן אבל לא חשוב. ולמה להמשיך? הוא כל פעם עושה את זה אז פעם אחת רציתי להראות לו כמה שהוא מטומטם וכנראה שהצלחתי עם הוא לא מגיב לזה שבטוח שהוא קורא גם את זה <כשהוא אמר שהוא לא יקרא יותר ולא יפתח את התגובות שלי>.

chen010189

New member
ההודעה הזו הייתה בראש הדף

לפני שהגבתי וסליחה, אני לא אהפוך גם את זה לויכוח. יום טוב.

גלעד2211

New member
טוב טוב רק השגתי את שלי

וזהו שיהיה יום נהדר ואל תכחי ללב כל דבר זה לא בריא
יותר טוב בשבילך שתימצאי אהבה ואותה תכחי ללב ולא קטעים שאני מוקיע טיפשים על טיפשותם באותות ומופטין

tkuihehr

New member
גם אני לא ממש מבין אותו

צריך לעשות משהו בנידון, תעמולת הסברה או משהו. אני לא מבין; מה לעאזל הוא רוצה
?!

limors2

Active member
צומי.../images/Emo54.gif

זה כל מה שהוא רוצה, בדרך זאת או אחרת.. אם נתעלם, ה
יעלם

limors2

Active member
איזה שיר מעולה זה!

בום פם. איך לא אהבתי?:O וחן- מה הקשר כבוד להדר?P: אם לא נפתח שרשור כנראה שזה בגלל שאפחד לא באיזור כדי למלא אותו...

chen010189

New member
נו, אני יודעת שאוהבים אותה :)

זה היה ברוח של צחוק פשוט פעם ראשונה לא פותחים

ShukyD

New member
הרגע קמתי

את היחידה שפה ובינתיים את מתעלמת ממני אז.. אני זז

למעלה