סינגל חדש לדניאל- "הייתכן"

perrinat

New member
סינגל חדש לדניאל- "הייתכן"

אפשר לשמוע כאן: http://www.avoxvision.com/daniel/1.html מה דעתכם?

S h A b i T

New member
וואו! ../images/Emo13.gif

טענתי כבר בעבר שיש לו פזמון מגניב, והאמת שעכשיו בעיבוד הנוכחי הוא נשמע הרבה יותר טוב! האמת שבהופעות (או הופעה? לא זוכרת.) שהוא שר את השיר היה לי קצת קשה להתחבר לבתים, אבל העיבוד מקסים מקסים מקסים מקסים ושוב מקסים. ואני שמחה נורא. שיהיה בהצלחה! וזהו. :) יאללה הופעות!

shmuelr

New member
ואואו!! איזה שיר מקסים! עיבוד יפייפה והמילים

כל כך רגישות (נו.. דניאל.) והלחן מאוד מיוחד, כאילו הברידג' הוא מן פזמון שני, מזכיר את הסגנון של אלטון ג'ון. וואו העיבוד כלי מיתר גאוני. נהנתי..

hodayoyo

New member
היתה גם כתבה בידיעות../images/Emo60.gif

לידיעתכם, כי אסור להעלות לפה
לגבי הסינגל- כל כך מיוחד ושונה מהשירים הקודמים של דניאל, אני מקווה שזה יגרום לאנשים להבין שהוא יותר מגוון משנדמה להם ולהעריך.

י yuval

New member
יששש !

סוף סוףף אני מרגישה כבר שהדיסק מתקרב. והעיבוד הנוכחי באמת יותר טוב מבהופעות. בקיצור מדהים! יאיי ועוד מעט תהייה הופעה. כולי אושר.. ממש העלה לי חיוך מטורףף על הפנים!! איזה יופי :)

Simple Sam

New member
אהבתי.

האמת שכבר הרבה זמן לא שמעתי דניאל,ובכלל לא חשבתי לקנות את הדיסק החדש כשהוא יצא,אם בכלל. אבל השם של הדיסק ממש מושך אותי לקנות אותו,וגם הופתעתי לטובה מהשיר.

דניאל הוא מהאמנים המעטים מאד היום, שתמיד,

איכשהו, לפחות בשיר או שניים חדשים, מצליחים להפתיע אותי לטובה. כנראה שאקנה גם את השלישי שלו, ולו רק בשביל השיר הזה ו"היי" הנהדר. כל הכבוד דניאל!

LOLI152

New member
אוידניאל!!

דניאל תעשה לי שלישיה! אוי אני מתפללת שהדיסק הנחמד יצא לפני היום הולדת שלי. הסינגל מהמם! הייתי מופתעת מהתופים הבלתי ניתנים להתעלמות.. האם זה מתן? מיהו יודע האם השיר "מכל הנשים" יכנס גם הוא? ראיתי את דניאל בקליפ "הסודות" שהוא כתב.. (התלהבתי מהעובדה בטירוף) והלחין כמובן השיר הייתכן גאוני! גאוני!:) קשה לחכות לדיסק! הוא הובטח לכיוון החורף! וכמו שהחורף לא ממש בא- גם הדיסק לא! לא נורא, מזגן, קרטיב מתוק, דיסק חדש של דניאל עושה לופים במערכת, הכי כיף!!

למעלה