כן השיר לילה של נוער שוליים מיקיאגי
זה אחד השירים הכי יפים שהיו והשיר עצמו הוא חידוש לשיר משנות ה-60...של gary puket או משהו כזה שקוראים לו young girl אבל כמובן על השיר של נוער שוליים .. "לילה אצלי במיטה אמרה לפני שהיא התפשטה, שדי חם כאן קוראים לי לילה אל המיטה באה שמש , את כמו תינוקת ישנה , סדין של משי קל נעים ורך עוטף אותך כמו אריזה של מתנה, ואוווווו לילה אצלי במיטה אמרה לפני שהיא התפשטה שדי חם כאן קוראים לי לילההה אני מביט ויודע , יש לך את כושר הפיתוי אני מביט בך ורואה בך ורואה שאת ילדה כמעט , אבל איתך אני שבוייייייייייייייייייייייייייי ואווו לילה אצלי במיטה זה היא אמרה כשהיא התפשטה שאחרך כך הקרא לה לילה , אם תעשי את זה לילה , שלא תעיזי לספר את כל מה שיקרה נשמור בסוד נעים מאוד וזה בנינו ישאררררררררררר ואוווו לילה אצלי במיטה , אמרה לפני שהיא התפשטה שאתן לה את כל הלילה , לילה אצלי במיטה אמרה לפני שהיא התפשטה שדי חם כאן קוראים לי לילה , לילה אצלי במיטה זה היא אמרה כשהיא התפשטה שאחר כך הקרא לה לילה.......... שיר מדהיםםםםםםםםםםםםם ומי שלא יודע הזמר הדגול ששר את "דוד אוהב אותך" היה הגיטריסט המדהים שלהם ובנות רבות התלהבו מהמראה שלו וקראו לו "דודי היפה"