סינגל חדש

סינגל חדש ../images/Emo13.gif

הסינגל הבא הוא קראש, ולא הבנתי אם הוא רק יישלח לרדיו או ייצא קליפ,אבל זה הסינגל הבא

כע.והוא מקבל השמעות באמריקה דווקא

אז כניראה זה טוב. אולי הם הבינו ש2 הסינגלים החאורנים היו טעות אחת גדולה

da1boy

New member
לדעתי היא באמת כבר מגזימה

6 סינגלים מאותו דיסק???? אני בטוח שאם היא זוכה בגראמי הם עוד יוציאו סינגל שביעי...

NoWords

New member
מוציאה לאלבום ת'מיץ.

קראש לא מתאים;[ נו הם פיספסו את הפוטנציאל באבל פופ היה צריך ;[

הם פיספסו תא הפוטניצאל כמה שאפשר

הראוןש השני והשלישיי היו להיטים מישהו יזכור את הרביעי והחמישי? צריך להגיד תודה שקראש יוצא, וחבל שזה לה היה שהרביעי זה קראש והחמישי זה באבל

Rowdy Girl

New member
אבל מה רע בלהוציא 6 סינגלים?

מקפליי הוציאו מהאלבום השני כבר 5 ויש עוד אחד בדרך ובטוח יהיו עוד

Grey Faerie

New member
סינגלים אמורים לקדם את האלבום

אם היא מוציאה חצי מהשירים, מה ההיגיון לקנות אותו? גם גרין דיי הוציאו מהאלבום האחרון כבר 5 וגם הם דיי מיצו את עצמם

Rowdy Girl

New member
אבל זה כמו שתגידי

שבשביל מה לקנות את האלבום אם אפשר להוריד מקאזה? מוציאה חצי מהשירים? זה דווקא יותר טוב... יש היכרות עם שירים חדשים שלה ברדיו וככה יש יותר מעריצים... כאילו אני לא חושבת שמישו שנכנס לחנות חושב משו כזה: מה כדאי? לקנות את כל הסינגלים של גוון או את האלבום? אני היית בוחרת באלבום=/ זה יוצא הרבה יותר משתלם גם

Grey Faerie

New member
בדיוק, בשביל מה לקנות?

אלבום חרא במילא |: סינגלים נועדו לקדם את האלבום! היא סיימה עם הקידום שלו, הרבה אנשים נחשפו אליו... היא הצליחה איתו יפה [לפחות בשלושה הסינגלים הראשונים... אח"כ פחות] למה לא ללכת לאולפן להקליט אלבום עם נו דאוט במקום? מה עדיף, שהיא תצלם עוד קליפ? ואם מישהו הולך לחנות, הוא יקנה את הסינגלים שהוא אוהב [כי הרי לא כולם אותו דבר...]

למעלה