סינגל חדש

karoleking

New member
את לא לבד. גם אני פה משגיחה עלייך.

תודה על הקישורים. חזרתי עכשיו מהופעה של שלומי בהיכל בראשון. איזה חמוד!!!! הצליח להקפיץ את כולם. האולם היה מלא עד 0 מקום. כולל יציאה וציאה עליון. מעל 1000 איש הגיעו לערב המרגש הזה. היה פשוט מדהים! שלומי אתה מרגש אותנו כל פעם מחדש.

נועה גו

New member
מה זה??התחלת ללכת להופעות לבד?../images/Emo2.gif

בשקט?ככה סתם בלי להודיע?בלי שלום?בלי התראה מוקדמת???בלי צעיף?
את יודעת איך קוראים לזה בבולגרית? שובבליק חוצפנליק
אני מקווה שלפחות צילמת משהו.שלא תבואי בידיים ריקות את שומעת??? שימי לב לשעה שחזרתי מהעבודה...לילה טוב

karoleking

New member
האמת? לא הבאתי את המצלמה שלי.

לקחתי איזה מצלמה קטנה שרציתי לבדוק וצילמתי קצת וידאו. לא משהו רציני. וחוץ מיזה שהודעתי על ההופעה הזו איזה 100 פעם בפורום ואף אחד לא קנה כרטיסים למרות שזו הייתה תרומה. אז הודעתי. והיה כיף

osnat51

New member
../images/Emo23.gifשמחה מאוד שנהנית קרול . . .

אני כבר כמה לילות ברצף רק חולמת על הופעות, ומבירור טלפוני עם כמה משפחות מהפורום הבנתי שאני לא לבד. אתמו אפילו שלחתי הודעה לחני לנייד סתם מתוך געגוע אמיתי ואנושי.

karoleking

New member
מה שמבאס עם חני זה שבאופן טבעי

כשאנחנו רואים אותה לפני או אחרי הופעה היא תמיד רצה ועסוקה או בטלפון. אז נראה לי שבטלפון או באסאמאסים יותר כיף לקשר איתה. גם אתמול הרגשתי שהיא לחוצה ואז אני תופסת מרחק. אבל אני מתה עליה. שרק תהיה בריאה ותשמור על עצמה.

orianush

New member
תודה נועה

אחד השירים היפים באלבום כל הכבוד בהצלחה!!!!!

נננוווועעעההה!!!לא לפרוש כל כך מהר-לפעמים

אנחנו מגיעים למחשב רק בערב אחרי יום מפרךךך אז תני צ'אנס
תודה יקירה על הקישורים. שיר מקסים! בהצלחה לשלומי. ותמשיכי לצרף קישורים מגוונים אנחנו נהנים!

karoleking

New member
גל מה דעתך על משפחת ישראלי?

הם לא כתבו פה שנים.... מה נעשה איתם? הם עוד נחשבים לחברי הפורום
?

itamarmal

New member
בטעות ברח לי

אף אחד לא עוזב את הפורום... כל אחד בעיסוקיו.. אני כל יום נכנס לפורום פקל וקורא הכל... לא תמיד אני מגיב.. אבל אני בפוקוס עוקב.. לפעמים בשעות משוגעות ולפעמים גם באמצע הלילה אף אחד לא עוזב את שלומי כל כך מהר.. אל תדאגו זה בלתי אפשרי.

itamarmal

New member
חחחח צודקת..

האמת שלא תמיד יש לי מה להגיב...
אבל בכל זאת את צודקת..

איתמר אח שלי מזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

בריאות אושר והצלחה ד"א העברתי הודעה באישי כנראה לא פעיל .....בכל אופן קבל את איחוליי ומקווה לראותך בהופעה|מפגש הקרוב אוהבים אותך משפחת חיון

מזל טוב לאיתמר היקר

מצטרף לכל הברכות והאיחולים של החברים שלנו [לא מפתיע אותי שאתה כל כך אהוב.] שיהיה תמיד רק טוב! אוהב שלומי

למעלה