סינגל קצר ליד ניר עציון

יורם חן

New member
סינגל קצר ליד ניר עציון ../images/Emo28.gif

היום במהלך רכיבה ארוכה שעניינה היה בעיקר עליות וכושר(למרות ששילבנו את השוקף לקינוח) ירדנו במקרה לנחל בוסתו מכיוון מלון יערות הכרמל. רכבנו שם קטע קצר ונחמד בסינגל מדליק ומוצל בין עצים, אבל כאשר השביל ירד לתוך הערוץ עצמו והפך לא רכיב, תפסנו סינגל, מסומן שחור, המטפס לניר עציון. במגמת עליה רובו לא רכיב (חצי/חצי) אבל ניראה לי שבירידה הוא יהיה אחלה. יש כמה קטעים עם מכשולים קשים, אבל השאר ניראה יופי. הבעיה שאף אחד לא עובר שם והצמחיה קצת סוגרת. שווה לנסות בירידה, הכניסה אליו מהגדר הצפונית המקיפה את ניר עציון. השאלה : מה עושים למטה ? אפשר להמשיך קצת בנחל בוסתן ולטפס צפונה (תלול) לכיוון יערות הכרמל והשביל שהולך לניר עציון (4X4).

3410

New member
what about

your freind - in usa maine state -acadia natural park many bikes - no singels only regular routs. waiting to go back to meyrav say hello to all the medavshim gadi

alonaski

New member
גדייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נוכחותך חסרה כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחזור כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבים אותך המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gadialoni

New member
do not push to hard

i am not riding at all only walking along n.y streets. nice weather - nice people missing you all gadi

lewinson

New member
מה לגבי השביל במסומן באדום

(מדרום לני עציון)? האם משהו ניסה אותו פעם?

יורם חן

New member
לגבי האדום ../images/Emo176.gif

משום מה במפות הסימון המעודכנות הוא כלול בתוך שטח אימונים מיוחד, הדורש אישור מיוחד ויש איסור גם לגבי שישבת..... אני מתכוון לבקר שם בקרוב

shl17

New member
אכן שטח אימונים

אבל חלקו הצפוני לא בשטח הנל ואפשר לרכב אותו לגבי שטח האימונים אז רוב הזמן הוא ריק ויש בו יופי של רכיבה אם שומעים יריות רצוי לא להכנס שופכים שם ים של תחמושת דרך אגב אפשר לרדת עד למטה (לכביש דרך מטעי הבננות)

rami arnold

New member
../images/Emo9.gifהי, יורם - יכול להיות שנפגשנו,|י

בסוף העליה הנוראית של נ. מערות,מעוספייה, ליד הטרסה?? ויכול להיות שהיורם חן, מנהל פורום טיולים שאל אותי, חנון הניווטים איך להגיע לשוקף???????? (ואפילו ידעתי את התשובה!!) או שזה היה מישהוא אחר... בלי קשר, יום לפני זה "תקפתי" את השוקף מהעליה ה"מסורתית" של חניון אגם, דרך הכביש עד לבתים, משם עלייה קצרה ועבה, ובד"כ ממשיכים בדרך 4X4 עד פסגת השוקף - אז אחרי שנגמר החלק התלול, חוצה את השביל סינגל כחול. לוקחים אותו בצד ימין, אח"כ הוא חוצה עוד פעם את השביל הגדול, ומתמזג איתו ממש לפני הפסגה. אולי אני לא מחדש לכם - לי זה היה חדש, לסנגל את הדרך עד לתחילת הסינגל...

אכן נפגשנו - אבל לא יורם שאל...

השאלה נשאלה שיורם לא היה לידי וזו הפעם הראשונה שאני עושה את המסלול בכל מקרה אם הייתי סומך על התשובה בסוף העליה שמאלה ... במקום ימינה כנראה שלא היינו מגיעים לשוקף - ועוד דבר נפגשנו בדליית אל כרמל ולא בעוספייה... ניפגש בשבילים ביי

יורם חן

New member
הייתם זוג ? אחד עם סנטה קרוז

צהובות והשני עם זנב קשיח ? אם כן אז ראיתי אותכם בכל אופן לא אני דיברתי איתכם, אולי זה שרכב איתי (רונן) והגיע איתכם לטרסה (היה עם ספשלייזד S-WORKSׂ), אם הוא שאל שאלה כזו, אני כבר אטפל
בו.....אם

יורם חן

New member
רונן, ככה אההה ../images/Emo123.gif

רוכב איתי ומצליב מידע עם אחרים ועוד לא מעדכן..... ואם כבר, רמי, אז עדיף לא לעלות בכביש הפנימי הזה אלא למשוך למטה עוד קצת ימינה ואז לעלות שמאלה בשביל עפר , רכיב עד למעלה מבלי להתעכב בטרסה (ככה עליתי פעם קודמת)

rami arnold

New member
../images/Emo12.gif"והשני עם זנב קשיח ?"

אחרי שמישכנתי את כל מה שאין לי אתה קורא ל"אמת" שלי זנב קשיח? ולרונן - ניפנפתי לך בשארית כוחותי הדלים, לפנות
ימינה ב T הראשון - פשוט שכחתי צומת אחת...
ועוד מארועי סופהשבוע בצפון- לקינוח רכבתי אתמול את המסלול של "סובב גליל" - מסלול מצויין, עתיר בסינגלים גם בעליות גם בירידות, וגם סינגלים זורמים בתוך החורש. מישהוא השקיע שם הרבה עבודה גם בתכנון מסלול מאוזן עם כל ה"אלמנטים" וגם המון עבודה בשטח - מי שזה לו יהיה, מגיע לו "שאפו".

למעלה