סינגל ראשון,תגיבו!!

NecroSight

New member
סינגל ראשון,תגיבו!!

אהלן, סיימנו לאחרונה את הסינגל הראשון שלנו. הסגנון הוא דת'-פרוגרסיבי-עניינים ושם השיר הוא חטאי עמלק או בשפת הגויים, The Sins of Amalek. ניתן להאזין לשיר ולהעיף מבט במילים במייספייס שלנו: http://www.myspace.com/amalekil . מי שמעוניין להוסיף אותנו, שירגיש חופשי. קצת פרטים על הלהקה: אנחנו מאזור המרכז, יהוד/פתח תקווה, קיימים בערך שנה, בני 17-18 וכו'. ביקורת תתקבל בברכה.

StaffordshirE

New member
פתיחה בת זונה..

אהבתי ת'תהחלה, אבל אח"כ זה מתחיל לשעמם חח אולי כי אני לא מת על הסגנון.. אבל מה שכן הסאונד בנזונה..וכישרון יש לכם, סחטיין
ובחייאת אחותך, פעם הבאה תשים את הקישור ככה http://www.myspace.com/amalekil אני בטוח שזה לא קשה לתימני כמוך!

Mena Rea

New member
יפה!

שמע, אני לא מתחבר לגראולינג וכזה, אז אתייחס ללחן וכו'. אין לי ממש ביקורת על השירה, כי אני לא מתמצא בסגנון. קודם כל, כמו ששלומי אמר, אחלה פתיחה, ממש מגניב. גם ההמשך טוב. ואני שם לב שהבס מאד נשמעת בחלקים מסוימים של השיר, שיש בעצם ליין שלה. וזה שווה. אהבתי את המנגינה, אבל אישית חסרה לי סינקופה בגלל הגראולינג. אגב, אולי לא שמתי לב, אבל לא נראה לי שהשתמשתם בליין הפתיחה אחרי זה, וחבל. אולי היה כדאי לטחון אותו קצת יותר. לחזור אליו מדי פעם כזה, כתזכורת. הגיטריסט ליד שלכם די טוב, נראה לי. ובאמת סאונד מעולה. פרט לשיר, יש לכם לוגו מגניב, והסיפור של איך הוקמה הלהקה כתוב טוב.

NecroSight

New member
כמה דברים..

יש לנו שני גיטרסטים לליד,ככה שהסולואים מחולקים אז תצטרך להיות יותר ספציפי לגבי איזה סולואים אהבת חח דבר שני,חזרנו על הריף הראשון כמה פעמים: פעם ראשונה זה בקטע בס השני שאני מנגן עם התופים,פעם שנייה בתחילת הסולו השני בשיר ההתחלה היא בעצם הריף הזה,שמע שוב ותראה

Mena Rea

New member
על הריף פתיחה?

אז אולי בגרסה שונה. אני אשמע שוב כשאהיה יותר מרוכז. שניהם מנגנים סולואים? לא יודע, בניגוד למה שאמרו, אני לא שמתי לב לחוסר פיל. אבל אשמע שוב.

Mena Rea

New member
אה, ותומר

לדעתי זו איכות השמעה ברדיו בכיף. אולי תשלחו לפחות לג'קי שרגא מ-102FM. יש לו את התכנית נקודת הג'ק. יש מצב טוב שהוא ישמיע, בהנחה שהוא יספיק עד אז להוציא את הלשון מהתחת של ליידי מקבת'... עזוב את המשפט האחרון אבל. שלחו לג'קי שרגא.

NecroSight

New member
סבבה,תודה על העצות חח

אגב,הבנתי שגיל(הבסיסט של איטרנל בגרוב חח) ניגן איתם,אבל לא אהב את הסגנון ויצא

Mena Rea

New member
עם מקבת'?

כי נראה לי שג'קי שרגא הוא סוג של יחצ"ן שלהם, לכן כמו ההשמעות שיש להם אצלו לא מפתיעה

../images/Emo13.gif כמו שאמרתי בפורום מטאליקה

אתם ממש נשמעים סוסים, משהו כמו איטרנל הבאים והמשופרים, איזה סוויסות יש פה
תעבדו יותר על סולואים איטיים (בכל הכלים)

NecroSight

New member
אם באיטרנל עסקינן יש להם שיר חדש

טכני אחושיליניג!! שיר ממש טוב

genz

New member
אוקיי, הורדתי ושמתי על דיסק

תומר, באמאשלי, אתם סוסים. אחד אחד. וגם שניים שניים ואז האחרון שנשאר אחד. ואפשר גם שלוש ושניים. או 4 ואחד. או כולם ביחד. קיצר, הבנת למה אני מתכוון. הסולו שאחרי הקטע הבאס מעולה, התיפוף בנזונה, גראולים איכותיים, ממש אהבתי את כל האלמנטים המזרחיים, והטענה היחידה שלי היא המיקסוס שעשו לך. תבקש שיחדדו לך את הבאס, בסולו שלך הוא נשמע נורא מאשי כזה, וחבל. חוצמזה, שיר באמת אחלה, ואני מחכה להופעה.

NecroSight

New member
קודם כל תודה רבה על התגובות..

לגבי הסאונד,אני אישית אוהב את הסאונד המאשי הזה חח,אם כבר אז אולי היו צריכים להגביר אותי טיפה,אבל אני אישית מרוצה מהסאונד לגבי הופעה,יש לנו שבוע הבא בשישי ועוד איזה חודש וקצת,יהיו לי פרטים ביום חמישי כנראה

למעלה