סינגל שלישי - פרטים

סינגל שלישי - פרטים

היי אני מעריצה ממש גדולה של מירי כבר מהתחלה אני מתעדכנת בפורום אבל אף פעם לא הגבתי עכשיו אני פשוט חייבת לשתף: שמעתי ממקורבים שהסינגל השלישי שהיא הולכת להוציא, זה השיר הכי יפה שהיא הוציאה אי פעם. ובכלל, אחד השירים הכי יפים שיש. יש למה לחכות! יש לי עוד קצת פרטים אם תרצו...

veredmp

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איך קוראים לך? מאיפה את? השיר הכי יפה שהיא הוציאה אי פעם? זו מחוייבות גדולה
ספרי לנו מה שאת יודעת. נשמע מה השמועות אומרות

פרטים

היי קוראים לי עדי אני בת 19 מת"א לגבי השיר, אני יודעת שזה שיר שקט, בלדה כזאת אני רק לא יודעת מתי זה אמור לצאת

shay keran21

New member
אויי לא בבקשההה תגידי לי שזה לאאא

מה שאני חושבבבבבבבבב בסוף ""הכתף של ת"א" לא יהיה באלבום??.?

veredmp

New member
נראה לי שצריך לחלק ואליום לאנשי הפורום

זה שהכתף של תל אביב לא ייצא כסינגל הבא לא אומר שהוא לא יהיה באלבום. בהופעה האחרונה של קרן כשדיברתי עם מירי היא אמרה לי שהיא הקליטה את הכתף כמה ימים קודם לכן. הכל טוב. לנשום בבקשה

shay keran21

New member
טוב..

נפגעתי!!! שמח שיהיה באלבום...שיר מדהים... ואגב אני לחוץ ופרנואיד מטבעי...

veredmp

New member
להפך! אני דואגת לך. הכל מאהבה ../images/Emo24.gif

זה לא טוב להיות לחוצים מדי. יהיה לך אולקוס

הוכחה

לשיר קוראים הוכחה איזה מישהי שאני מכירה, מכירה את מי שמנגנת שם בצ'לו (מאיה משהו) והיא אמרה לה שזה אחד השירים הכי יפים שיצאו כאן בשנים האחרונות לא שמעתי אבל אני מתה לשמוע

אינטואיציה:שילוב של תמונה&שיר תקווה

(או שיצאתי נביא/tapuzforum/images/Emo161.gifאו סתם/tapuzforum/images/Emo153.gif)

oranitoosh

New member
../images/Emo207.gif תאריך יציאת הדיסק (?)

היום הייתי בטאוור רקורדס, ושאלתי על הדיסק. היא אמרה לי שכתוב שהוא יוצא ב25 למרץ!!! הגיוני?! הרי זה אחרי רוב ההופעות.. נראה לי קצת מוזר להוציא את הדיסק אחרי ההופעות ...לא?!

veredmp

New member
אני יודעת שהוא אמור לצאת בפברואר, אבל

אין לי תאריך מדוייק. אני מסכימה איתך שלהוציא את הדיסק בסוף מרץ זה לא הגיוני בעליל. לדעתי הוא ייצא בסביבות הפרמיירה, אולי אפילו קצת קודם.

למעלה