סינגל שני "אני יודע" לזמר עמית חיו

המופע

New member
סינגל שני "אני יודע" לזמר עמית חיו

סינגל שני "אני יודע" לזמר יוצר עמית חיו. שיר מקסים מקסים. לא כדאי לפספס. ושלא תגידו שלא הודעתי על כך ראשון. אתם מוזמנים להיכנס לאתר של הזמר ולשמוע את השיר בקטגוריה "חומר מקורי" האתר של עמית חיו: www.amithayo.com את הקליפ לסינגל הקודם ,את מצפה, אתם יכולים לראות באתר בקטגוריה "קטעי וידאו". השיר מושמע ברשת ג', גלי צה,ל, רשת ב', רשת א', 88FM, וברוב התחנות האיזוריות. אתם יכולים לשלוח את הכתובת שלכם למייל: [email protected] והסינגל יגיע אליכם הביתה חינם אפשר להגיע גם לאחת ההופעות של עמית. הסינגל יחולק בהופעות. אינדיקציה מלאה על ההופעות באתר של הזמר. הופעה קרובה: 5/4/07 יום חמישי הקרוב בשעה 21:00 בתיאטרון הסימטה כתובת התיאטרון: סימטת מזל דגים 8, יפו העתיקה הופעה נוספת: 18.5.07 יום שישי, שעה 17:30, "שישי שקיעה" בגן אפולוניה בהרצליה

מעיין51

New member
ההופעה בפסטיבל ערד [1994]

למישהו יש אותה במחשב ומוכן לשלוח לי? בבקשה...

ליאורנר

New member
אם את מעוניינת יש לי אותה באם פי 3.

על המחשב, הופעות בוידאו במחשב אני לא מתעסק

מעיין51

New member
לא... אני רוצה לראות את כל הקטע של

השבירת גיטרה.. ואפקטים של שנות התשעים
היית בהופעה הזאת? ותודה בכל מקרה...

ליאורנר

New member
בטח שהייתי בהופעה הזאת.....

היה נחמד אבל תאמת ההופעות של היום הרבה הרבה יותר טובות.... מה זה הולך לאיבוד לעומת מחר? סתם לא הייתי.... ב94 אמא שלי עוד חתכה לי את האוכל

מעיין51

New member
חחח

ההופעות של אז הרבה יותר טובות... חבל שהיום אין כאלה.. הפסדתי.. ב 94 רק למדתי ללכת...

ליאורנר

New member
לא הפסדת כלום...

מה הפסדת? אביב עם שיער וגבות אדומות? אביב שובר גיטרה? שירים שהוא לא מרבה לשיר? הקדמות מרגשות לשירים? זיקוקים יפים? כל הקהל מוחא כפיים ב'קבעתי עם האושר'? הביצוע הכי יפה ל'האם להיות בך מאוהב'? הרבה צרחות? זרנוקי מים? לא הפסדת משהו רציני, אביב עושה את כל זה עד היום

ליאורנר

New member
בינינו היו הופעות יותר טובות....

אולי זאת הופעה מאוד מושקעת אבל מבחינת שירים וביצועים אז יש הופעות יותר טובות כמו מסע השלום 96 או אפילו ההופעת יום הולדת ב 2002.... אבל לא נורא, אביב עוד יחזור להיות מה שהיה פעם רק עם שיער לבן

התעוט

New member
וגם לא תראי אותו במשוררים מתנפל על

המקרופון וצורח את `והשתיה`...ולמען האמת בקושי תראי אותו שר את משוררים חחח

למעלה