סינגפור

arieltr

New member
סינגפור

האם מישהו מהנוכחים ביקר בסינגפור בחודש/שנה/שלוש האחרונות ?

Boston Guy

New member
I visit Singapore 3-4 times a year

I spent about 5 weeks in Singapore last year, and another week in March this year. Why ? x

arieltr

New member
מצויין

היות ועבר קצת זמן מהפעם האחרונה שביקרנו שם (2005), לא זכור לי במדוייק המלון או האזור בו שהינו, ואני בתהייה בעקבות הביקור הבא עלינו לטובה.
נשמע שאתה מכיר את סינגפור מצויין, האם תוכל להמליץ על אזורים או מלון עם נגישות קלילה למרכז. סינגפור אמנם קטנה, אבל משום מה לא זכורה לי כקומפקטית אלא יותר מפוזרת. נניח בניגוד להונג קונג בה המרכז הרבה יותר גדול ואינטנסיבי.

כרגע עיקר ההתעניינות והיעדים נתחמים בין Clarke Quay ל-Marina Bay Sands והגנים במרינה. אני משער שגם נקפוץ לביקור קטן ב-ION Orchard.
מן הסתם סינגפור גדלה קצת בשנים האחרונות, אם תרצה לתת חוות דעת מסוימת מה כן, או אפילו איפה לא, תרביץ חופשי.
תודה.

Boston Guy

New member
אני לרוב משתכן בקלארק קי או באורצ'ארד פינת סומרסט

הרכבת התחתית מגיעה הרי כמעט לכל פינה באי. בשילוב עם אפליקציית המוניות של סינגפור (Grab כיום - פעם קראו לזה grabtaxi) זה לא ממש משנה איפה אתה גר.

מרינה ביי רחוק לי מדי מהעבודה.

לא יודע מה אתה מחפש לעשות בעיר - עלי היא קצת מבוזבזת. סינגפור בנויה בעיקר על שופינג ואוכל. מכיוון שאני גר בארה"ב - יותר זול לי לעשות קניות בבית מאשר שם. ומכיוון שחם לי מדי שם מכדי לעשות התעמלות כמו בבית - אני צריך להיזהר עם האוכל... תפסתי שם כמה קילוגרמים מעצבנים מאוד לפני שהבנתי שאני לא יכול להשתתף בתחביב הלאומי שלהם - מסעדות 3 פעמים ביום.

איזו רשת מלונות אתה מעדיף, ואיזו רמה אתה מחפש?

arieltr

New member
קלארק קי והסביבה עד אורצ'רד כנראה מיקום פייבוריט

אנחנו עם ילד כך שהפרברים היותר רחוקים עלולים להיות קצת יותר מדי רחוקים והמרכז או המרינה יקר מאוד עפ"י מה שראיתי.
האם יש לך מושג אם זה הגיוני למצוא מלון טוב כלשהו באזורים של קלארק-אורצ'רד בעלות של 150-250$ ללילה. אוסטרליה אמנם השרישה עימנו את שערוריית יוקר 'לינה מחוץ לבית' (כל B&B פשוט וצדדי פה $120 וצפונה!), אך טרם נכנענו לכך.

השילוב המנצח לשלושת הזוכים בביקור הנוכחי יהיה שופינג, אוכל וביניינים. סינגפור זכורה (במעורפל אמנם) מאוד לטובה כך שהשאיפה היא ל- win-win עבור כל הקליינטים.
היות וארה"ב יותר זולה מאוסטרליה אני מקווה שסינגפור תהיה זולה בהתאם לאוסטרלי המצוי.

ומתוך סקרנות, אתה מתגורר באחת הערים הגדולות בארה"ב שסינגפור מבוזבזת עליך?

למעלה