סינג בגלי

GallovesMikey

New member
סינג בגלי

http://www.youtube.com/watch?v=gMLEiVIyA6E&feature=player_embedded אעאה זה יחסית יפה חוץ מהקטע ששמועים יותר מידי את ריצ'יל T_T

Hadar way

New member
אני היחידה שלא יכולה לסבול את מה שגלי עושים?!

הם פשוט לוקחים שיר ממסחרים אותו ועושים ממנו חרא

GallovesMikey

New member
לפעמיים הם עושים אחלה קאברים

אבל ידעתי ידעתי שיתנו לריצ'יל הזאת לשיר את זה והיא הורסת כול שיר!ובעע><

ronali001

New member
לא את לא היחידה-אני חושבת שאת צודקת :)

לסינג יש מסר מאוד חזק,ומי שיתעמק בליריקס יבין אתזה. זה נחמד לא יותר,הפכו את השיר רוק הזה לפופי וממוסחר-כל אחד שם בגלי מנסה להפגין את כשרונות השירה שלו הכי טוב שהוא יכול ותסלחו לי-בטון מתנשא (כמו הריצ'ל הזאת..) וזה פשוט דבר מגעיל. ולא רק כי זה אמסיאר-בכללי.הם יודעים לשיר.אבל לעזאזל שיפסיקו לעשות קאברים-שימצאו שירים משלהם. דעתי.

../images/Emo216.gifזה היה יכול להיות יותר גרוע../images/Emo2.gif

זה לא כ"כ רע כמו שחשבתי וזה באמת דיי מתאים לאופי הסדרה- שיר שהוא המנון. אניוואי, לא רע בכלל:)

NoAmItA ChAn

New member
המממ.. אני קצת חצויה

כלומר, אני קצת משוחדת. אני לא אוהבת גלי. וכמעט אף קאבר שלהם אני לא אוהבת, בעיקר כי אני אוהבת את המקוריים יותר XD בעיקרון זה שיר טוב להם לעשות לו קאבר, כי בפזמון יש כולם שרים (כמו שקורה במלא שירים שלהם). וזה גם שיר שמדבר על לשיר, אז ברור שהם ירצו לעשות לו קאבר. וגם העלייה שלהם בסוף הם מדייקים. אבל מצד שני.. איןןןןן ולא היהההה ולא תהיהההההה גרסה יותר טובה משל MCR. אני פשוט כל כך הרבה יותר את הגרסה של MCR. אז שורה תחתונה: לא אהבתי, אבל בעיקר כי אני לא אוהבת גלי XD

PUMPKIN juice

New member
זה אחלה של קאבר!

אין מה לעשות, הם חבורה של אנשים מוכשרים שאשכרה יודעים לשיר.. וגם זה ממש מתאים לאווירה של התכנית.. זה לשיר בשביל העולם, לא להתבייש וזה בדיוק מה שהם רוצים לעשות :) למרות שברור שאין על מכ"ר בשיר הזה
בכל מקרה, אני לא יכולה שלא לאהוב אותם!!!

Ayush Cohen

New member
זה נחמד, לא משהו.....

והפזמון מגעיל כי הם שרים את זה ביחד אני שונאת מקהלות זה כל כך מגעיל
ברור שהאמיתי יותר טוב
אני שונאת קאברים כי מי שעושה אותם לוקח שיר שמישהו עבד עליו קשה והופך אותו לשלו וזה מעצבן אבל נחמד לראות שכל-כך אוהבים אותם בחו"ל והם לא נחשבים ללהקה של פריקים או משהו כזה

lilison13

New member
זוועה :'(

אין לי בעיה עם גלי אפילו יש להם אחלה קאברים.אבל זה מזעזע :(

ronali001

New member
מזעזע אלוהיםם!!

יעאווו זה זוועה פשוטט!! הרסו את השיר הכי יפה בעולםםם! בטריילר זה היה נראה ממש טובב-כבר חשבתי יעשו כבוד לMCR וזה... הם טובים,אני מודה יש להם אחלה של קאברים.אבל זה?! כ'כ גרוע /:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתפוזטיפש.

בכל מקרה- ראיתי עכשיו את כל הפרק ומה שיש לי להגיד זה: אהשפמשןמ-פשדפשדגמשפר -מוות מוחי- הדבר היחיד שהפריע לי זה שהם העזו לשים ג'סטין ביבר באותו פרק._." מצד שני זה היה פחות או יותר "אחרי כל החרא ששמנו כל הפרק, נשים שיר סיום גאוני"
אז נכון, הגרסא של MCR יותר טובה [אלא מה?], אבל הגרסא שלהם מדהימה
ובכלל זו סדרה מעולה, וגם... זה גרם לי לבכות קצת. כי תחשבו על זה- אחרי 4 שנים שהם לא הוציאו שירים חדשים, פתאום הם מוציאים אלבום ובום! גלי שרים שיר שלהם. זה אולי נראה לכם שטחי שאני אומרת את זה, אבל גלי זו אחת הסדרות היותר פופולריות בעולם כיום [... עד כמה שאני רואה], ועצם העובדה ששרו שיר של MCR בסדרה הזאת נראה לי כל כך מדהים וכל כך מלא בהערכה ללהקה הזאת.
[מצד שני, איך אפשר שלא לצפות לדבר גאוני שכזה מסדרה שעשתה קאבר (די גרוע, אבל העיקר הכוונה) לדיפיינג גראוויטי?! ובכלל, שאידינה מנזל שיחקה בה לתקופה קצרה. ופרק שלם שמוקדש לרוקי הורור פיקצ'ר שואו!
אני באמת לא יודעת למה אני מופתעת מהעובדה שהם שרו את השיר הזה...]

ronali001

New member
הממ

שמעו זה הכל עיניין של טעם סה'כ ._. אחרי ששמעתי בפעם הראשונה את הקאבר-אמרתי לעצמי 'איכ מהנראלהם שהם עושים קאבר לסינג?!' אבל אחרי כמה שמיעות זה נשמע נייס,כאילו דיי גרוע אבל אם כבר אז כבר... אניוואי אחרי שראיתי את הפרק בכלל הזדעזעתי והמקהלה הזאת עשתה לי כאב ראש O: ולמה ג'סטין ביבר באותו פרק?!איו >: שורה תחתונה-לא משנה עד כמה אוהבים/לא אוהבים את הקאבר-המקור הוא הדה בסט-עלזה לפחות עם אפחד אין וויכוח ><

למעלה