סינדרום יום שלישי

Nushi1980

New member
סינדרום יום שלישי

טוב, מי שמכיר אותי יודע שיש לי פטיש קטן - מוזיקה ישראלית חייה, ואין מקום כמו הסידנרום הירושלמי, אני באופן אישי פשוט מכורה כבר כמה שנים, אני נהנת לבוא ,לראות הופעה טובה, לשתות בירה, ולדעת שזה הבית שלי, שליאת באה עם הקילקני שלי לפני שאני מתיישבת, אני יודעת שזה בית, שכץ אומר שלום בכניסה,אני מרגישה הכי במקום. יום שלישי, יום הסטודנט, יום ירושלים ויום חג לסינדרום, שיפעת באה אלי ובקשה עזרה, אני הראשונה שבאה לעזרה, כל האמנים המדהימים שהיו שם, נתחיל במוכרים פחות - אריה בורשטיין, רונן, אוהד עילם, יובל זדרמן, רונית רונלד, הדרה לוין ארדי, ומוכרים קצת יותר - אריאל הורוביץ, תמר גלעדי, יהלי סובול, אביב מארק, נעם רותם, ירמי קפלן, דן תורן , תמר איזנמן, ועוד כאלה שלא הזכרתי - רפי פרסקי, פוצ', סגול 59, ניר פרידמן, אסף אבידן, יניב דדון (שלויה את כולם כמעט) בקיצור ליין אפ מטורף. יפעתי חששה שלא יהיו אנשים, לאט לאט המקום התמלא ומה שהתחיל במעט גדל להמון, סיכה לא היה אפשר להכניס לשםץ ההתרגשות של כ"ץ, שיתוף הפעולה והוויב המדהים עשו את שלהם והמקום להיות בו היה הסינדרום שמי יתן ויהיה בו עוד הרבה הופעות ואני אוכל לבוא לשתות , ולהנות מאחד המקומות המקסימים ביותר בעיר האהובה עלי. היה מדהים - אני עוד בהיי, עוד לא התאוששתי ולדעת שהיה לי חלק רק עושה לי טוב. יום שלישי ה15.5 - סינדרום ,עיר הקודש

למעלה